20 ianuarie 2022

Motocu: "Planul lu' Oculta"

 

6 comentarii :

Anonim spunea...

Cine a inebunit , dumneata sau Simion ? Boc candidat din partea AUR pentru...Cotroceni , pai se duce AUR-ul in cap precum racheta aia de ducea Geminii in spatiu !

Riddick spunea...

N-a luat-o nimeni razna, deocamdată sunt "doar" speculaţii. Dar... îngrijorătoare.

- - - - - - -

DUDA ZILEI

Avertizare timpurie: AUR joacă cu Sistemul ?

Emil Boc, candidatul AUR la președinția României în 2024? De ce l-a primit pe George Simion

Rareș Bogdan a dat semnalul că se împute treaba nu numai pentru Cîțu, dar și pentru PNL.
Apoi, a venit Emil Boc cu o lopată de comunicare în care a lansat o rachetă cu rază lungă de acțiune, explicând nu presei, ci fanilor AUR, ce puncte comune îl leagă pe el de George Simion.
Iată ce a spus la finalul întâlnirii:
„… avem și multe lucruri care sunt comune: printre acestea susținerea valorilor naționale și a interesului național și tot ceea ce înseamnă perspectivă națională într-o Europă formată dintr-un concert al națiunilor, care nu presupune dispariția valorilor naționale și topirea identităților naționale. Sunt total de acord, am susținut dintotdeauna acest lucru și îl voi susține”. [ Minţi, Boc: iată dovada! ]

Bomba vine de la Cluj: progresistul Boc se vopseste in conservator-suveranist

Boc s-a întîlnit cu George Simion în timp ce acesta venise la Cluj-Napoca într-un turneu național de strîngere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.
Numai acesta ar fi fost un motiv suficient pentru a refuza categoric întrevederea
cu ”fascistul” de la AUR, cum îl numește deputatul de casă al Cotrocenilor, Alexandru Muraru.
Nu doar că Boc nu a refuzat-o, dar vorbește explicit de beneficiile colaborării cu AUR și de noi și noi contacte cu liderul AUR. Partidul angrenat în suspendarea lui Iohannis.

Să zicem că-i "o întâmplare". Dar să urmărim dacă idila se va perpetua...

Anonim spunea...

Frate Riddick , AUR " joaca cu sistemul " iar asta este o realitate cunoscuta si recunoscuta de multi si cine n-a aflat INCA asta atunci , ori este tampit sadea ori democrat american ceea ce-i cam tot aia !

Riddick spunea...

...Pâi şi-atunci, înseamnă că avem ZERO reprezentare parlamentară.

În orice caz, dacă-i adevărat au mascat asta profesionist, până acum când "pare" că o fac mai neglijent. Un element forte este "luxul" de a vota contra pe subiecte importante, în condiţiile în care majoritatea guvernamentală este "extinsă".

Anonim spunea...

" Pâi şi-atunci, înseamnă că avem ZERO reprezentare parlamentară.
" Insfarsit ti-ai dat seama !!! Cat despre " au mascat asta profesionist " pai bine omu' lu' Dumnezeu , chiar ai uitat sau te faci c-ai uitat cum a aparut AUR taman matale care ai scris la modul copios despre asta ? O chestie care ma roade la ficati : Alexandru Muraru NU E FASCIST , e bagat la inaintare { de catre sistem fireste } fix pentru a fi considerat intreg AUR-ul a avea sorginte fascista . Pai de ce crezi dumneata ca este ajutat sa-si plateasca amenzile de catre tot felul de...anonimi ? Nici macar frate-sau nu-l ajuta ci...anonimi .Si daca nici asta n-are cu ce , atunci cine ?

Riddick spunea...

Ar fi pe sistemul Syriza / Jobbik / Movimento Cinque Stelle din - respectiv - Grecia, Ungaria şi Italia, "partide extremiste sau populiste" care şi-au schimbat linia la 180 de grade, după o vreme. AUR încă nu-i aici, să urmărim însă dacă apar semne clare. La acel moment nu vor mai putea spune că "nu-i aşa".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: