20 aprilie 2020

În loc


În loc să facă figuraţie restrânsă de Înviere în Dealul Patriarhiei, Popa Ciobotea mai bine ar fi "dat ordin" să se deschidă de Înviere toate bisericile. Să văd io statu' ăla care ar fi amendat popii de la peste 16.000 de biserici.

În loc să ne dăm cu părerea c-ar fi bine sau rău ce-au făcut ţiganii şi noi n-am făcut, mai bine ieşeam toţi şi făceam ce-ar fi trebuit. Nu tot la fel, dar dacă s-ar fi deschis cele peste 16.000 de biserici, ar fi trebuit să le umplem. Să văd io statu' ăla care ar fi amendat toţi credincioşii veniţi la peste 16.000 de biserici. Însă ne-au năpădit şulfele şi ne speriem de ele şi de pierderea amărâţilor ăia de bani, preferând să ne pierdem ca naţie, odată şi cu respectul de sine.







3 comentarii :

Anonim spunea...

Era totusi Pastii deci , macar atunci trebuiau sa stea dracului in banca lor da-i in mortii ma-sii ! Daca-i intrebi ce-s aia spartani , mergi la pariu ca nu-s { minim 89 % dintre ei }in stare sa defineasca corect acest termen ? Iar ala de-si zice Spartacus...ala-i vai mama lui caci daca-l intrebi te va trimite sa vezi ... serialul .Cu-n lucru sunt totusi de acord caci , si eu mi-asi fi dorit ca macar 50% dintre cei ce-si zic CRESTINI sa se fi dus la biserici in pofida interdictiilor si-abia apoi sa-l fi vazut pe...Ciubotea ce-ar fi facut in atare situatie si Ciubotea si Politia , Jandarmeria si pastele mamii lor care-or mai fi ! La biserici nu la Catedrala mantuirii... neamului ma-sii !!!!!!!!!!

Riddick spunea...

Suntem varză, le-am arătat că răbdăm orice.

Anonim spunea...

Asa e Riddik. Dar sa nu uitam doar citiva au luptat cu sistemul comunist de au facut noile manuale de supravietuire nato ale satanistilor. Acum in vremurile acestea doar cei ce sunt in dreapta credintei ii vor nimici pe SATANISTI.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: