20 aprilie 2020

Programarea predictivă. Cazul Londra 2012.


Deschiderea Jocurilor Olimpice din 2012. Sugerarea chiar de la începutul spectacolului de deschidere a apariţiei unui "virus" (organism microscopic) cu terminaţii identice cu cele de la COVID, paturi şi personal medical pe stadioane (ca la criza COVID de mai târziu), personal medical care dansează (tot ca mai târziu, deşi atunci şi cu măşti), schiţarea din lumini a unui turn de emisie "5"G, un simbol ocult (Bohemian Grove?) ori un turn "5"G şi pe bancnotele de 20 de lire britanice emise atunci în februarie 2020 (corectare), pe pandemie, un manechin aproape identic cu Boris Johnson ridicându-se mirat de pe un pat de spital ("cu opt ani mai devreme"), o fată "care pricepe" (citind pe ascuns; ce? desigur, texte iniţiatice) şi care seamănă cu Greta Thunberg (doar cu vreo trei ani mai mică), o asistentă asiatică (chinezoaică?) pe al cărei chip focalizează camera oficială şi stă ceva mai mult, invocarea Neverland-ului lui Michael Jackson sub forma insulei distracţiilor din povestea lui Pinocchio - măgăruşii-om metamorfozaţi şi apoi înhămaţi la căruţa-cuşcă (în ambele locuri apar abuzuri împotriva copiilor), Pălărierul Nebun care face jocurile, Paznicul care avertizează bătând la Tubular bells ale lui Mike Oldfield, Marele Dirijor Sinistru, peste toţi, cu bagheta sa, Întunecaţii fugind după copii, să-i prindă ("să-i reeduce în Noua Ordine"), copii care "scapă" dar la final sunt Iluminaţi (fiecare de câte o Lumină-"duş", la pat / spălarea creierelor?!), şi piramidele de jur-împrejur, sugerate de v-urile răsturnate ("vârfurile"). Şi nu piramide oarecare, ci cele ocult-masonice, "cu ochi" (ochii nu mai apar, doar triunghiurile mici dinspre vârf, unde ar fi fost).

Ceva gen Lucifer over London, dar mult mai "focalizat", deşi nu tocmai explicit. De ce un scary show bolnăvicios la deschiderea unui "festival al sănătăţii şi bucuriei"?

Partea ocultă este foarte bine analizată încă din 2012 - The Vigilant Citizen şi Henry Makow. Pe atunci nu era "la orizont" COVID, dar se vorbea despre un posibil false flag care să coincidă cu olimpiada, sub forma implementării Project Blue Beam, amintit recent şi de Benjamin Fulford ("în legătură cu COVID").

În România (RSR), decembrie 1989 s-ar fi pre-programat prin Braşov 1987, şi nu numai prin acel incident (procesul a început de prin 1980).



Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: