20 aprilie 2020

Ferentari, la cald


UPDATE 1 / revenire
Cenzură! Nu doar clipul a dispărut, ci şi contul Facebook "Spartacus Idolu Fetelor" al celui care a postat. Mai jos am salvat doar un comentariu de la clip, semnat "Ahmed Babardo" :-) Mai caut o preluare identică, dar slabe speranţe. Caut şi pe YouTube...
- se pare că "au revenit" contul&clipul 

UPDATE 2
Na, că găsii. Pun doar linkul (de-o rezista...), de la pagina "Dezlănțuirea Spartanilor" :-)  Plus bonus.

UPDATE 3
Tot filmări din Ferentari (de la "eveniment"), dar mai lungi (20 minute) - link
-----------

Nu demult mai arătasem că "lumea d-acolo" va reacţiona diferit (link 1, link 2).

Sunt relatări cum că "forţele" au intervenit pentru a dispersa locuitori care făceau grătare "în curte, pe COVID". Chiar dacă le-ar fi făcut în faţa porţii sau altundeva decât pe carosabil, nişte autorităţi în toate minţile ar fi ignorat "anomalia" pentru prima zi. Ba chiar şi pentru a doua. Urmând a vedea ce vor face în următoarele. Asta, având în vedere despre ce zonă vorbim (Ferentari-Rahova, Municipiul Bucureşti) şi doar atâta vreme cât grataragii n-ar fi trecut din proprie iniţiativă la violenţe ori alte infracţiuni. Trecea "paranghelia" şi nimeni nu ştia c-ar fi fost. Câţi să fi văzut astea în trecere fiind? Că doar acolo nu-i sat înşirat pe DN1.


Hmmm, sau poate sunt eu prea optimist. Ar fi venit la pont televiziunile şi atunci autorităţile n-ar mai fi putut ignora "preventiv". De asemenea, protagoniştii civili nu par a fi sub ascultarea Partidei Romilor, făcătură a Sistemului având drept scop manipularea etniei. Ba chiar nici n-ar fi pornit "de la ţiganii din zonă", cică. Deci, incident creat dinadins, cu reacţii dinainte scontate, ori răbufnire legitimă a unor cetăţeni împotriva deciziilor aberante ale Stăpânirii?

4 comentarii :

Muad’dib spunea...

Hristos a înviat!

Dacă vrei să descarci filmul (orice film), poți cu 4k Video Downloader. Programul e și la liber, ai nevoie doar de link-ul filmului de descărcat, procedura e simplă.

Toate cele bune!

Riddick spunea...

Adevărat a înviat!

Şi-l poţi încărca ("embed") pe platforma Blogger direct de pe hard disk? Întreb fiindcă cu embed code nu merge încărcarea de pe platforma Vkontakte, "neagreată" de Google / de globalişti.

Anonim spunea...

Dupa cite imi amintesc, nu poti direct de pe HD.
Dar poti sa (incerci sa) cauti paginile disparute cu:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/resurrect-pages/

Riddick spunea...

Mulţam!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: