20 aprilie 2020

În loc


În loc să facă figuraţie restrânsă de Înviere în Dealul Patriarhiei, Popa Ciobotea mai bine ar fi "dat ordin" să se deschidă de Înviere toate bisericile. Să văd io statu' ăla care ar fi amendat popii de la peste 16.000 de biserici.

În loc să ne dăm cu părerea c-ar fi bine sau rău ce-au făcut ţiganii şi noi n-am făcut, mai bine ieşeam toţi şi făceam ce-ar fi trebuit. Nu tot la fel, dar dacă s-ar fi deschis cele peste 16.000 de biserici, ar fi trebuit să le umplem. Să văd io statu' ăla care ar fi amendat toţi credincioşii veniţi la peste 16.000 de biserici. Însă ne-au năpădit şulfele şi ne speriem de ele şi de pierderea amărâţilor ăia de bani, preferând să ne pierdem ca naţie, odată şi cu respectul de sine.







3 comentarii :

Anonim spunea...

Era totusi Pastii deci , macar atunci trebuiau sa stea dracului in banca lor da-i in mortii ma-sii ! Daca-i intrebi ce-s aia spartani , mergi la pariu ca nu-s { minim 89 % dintre ei }in stare sa defineasca corect acest termen ? Iar ala de-si zice Spartacus...ala-i vai mama lui caci daca-l intrebi te va trimite sa vezi ... serialul .Cu-n lucru sunt totusi de acord caci , si eu mi-asi fi dorit ca macar 50% dintre cei ce-si zic CRESTINI sa se fi dus la biserici in pofida interdictiilor si-abia apoi sa-l fi vazut pe...Ciubotea ce-ar fi facut in atare situatie si Ciubotea si Politia , Jandarmeria si pastele mamii lor care-or mai fi ! La biserici nu la Catedrala mantuirii... neamului ma-sii !!!!!!!!!!

Riddick spunea...

Suntem varză, le-am arătat că răbdăm orice.

Anonim spunea...

Asa e Riddik. Dar sa nu uitam doar citiva au luptat cu sistemul comunist de au facut noile manuale de supravietuire nato ale satanistilor. Acum in vremurile acestea doar cei ce sunt in dreapta credintei ii vor nimici pe SATANISTI.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: