17 martie 2011

O chestiune de timing



Oare guvernul nu putea să îşi angajeze răspunderea într-o zi aleasă astfel, încât ziua votului la moţiunea de cenzură să fi căzut înainte sau după 15 martie cu câteva zile, iar canalii precum Haşotti să nu aibe ocazia să îşi susţină numărul de circ

Oare aceiaşi consilieri au stabilit şi ziua demisiei premierului,demisie care are ca scop crearea posibilităţii desemnării unui premier "independent" ? Se mizează pe intimidarea parlamentarilor PDL, care ar fi obligaţi să opteze între alegeri anticipate şi acceptarea unui premier impus din afara partidului ? Ori pe investirea sa, parţial, cu voturile opoziţiei ?

Este cunoscută la nivelul conducerii PDL "noua strategie pentru Transilvania" a PSD (şi, implicit, a USL) ?

8 comentarii :

TANO spunea...

cine-l baga in seama pe hasoti? stiau ca o vor lua din nou in freza la motiune si au facut circ pentru prostime. boc nu va fii inlocuit, va fii premier cel putin pana la parlamentarele din 2012. tehnocratul e sperietoare prezidentiala venita in sprijinul lui boc in confruntarea cu blaga

Crystal Clear spunea...

Eram sigura ca ceea ce s-a intamplat ieri are bataie si mai lunga, si ca parlamentarii PDL vor fi santajati, intr-un anumit fel.

Este , din pacate o coordonare a consilierilor lui Basescu si Boc care au actionat mereu imporeuna .Strategia si tactica fixate la ISP- coordonat atat de : V Stoica, Stolojan, cu legaturi atat la PNL cat si la PSD ( USL)- ai perfecta dreptate !!!!!
Exprimarea lor mai ales prin blogurile portocalii sau Romanian Hot Blogs si televiziunile RTV , A3 ,TVR.
Vorbim de un plan fixat cam de cand a aparut ISP si CADI - cred ca ianuartie-februarie 2009

Crystal Clear spunea...

Ce simplist vad unii problemele !

Suntem, din nou luati de prosti !
Doar, doar cadem in plasa UE

Riddick spunea...

Mesajul era pentru votanţii din Transilvania, unde PDL stă cel mai bine. Iar cu tehnocratul, n-aş zice că e vorbă-n vânt.

Riddick spunea...

@Crystal Clear: PDL e deja fracturat.

Riddick spunea...

Exact, planul a demarat la începutul lui 2009. I-am dibuit de pe vremea blogului lui Thor. Ssst! No name.

Anonim spunea...

sunt de acord cu un patriotism sänätos. chiar este nevoie.

dar un natzinalism de conjuncturä,
sä-l fluturi la nevoie e jalnic.

jalnicä este si prestatzia celor 2 derbedei, cä nu potzi sä-i numesti altfel.
vocabular de om politic, cu insulte la persoanä.

astia vroiau parcä respect?

2 caricaturi ce dovedesc a fii retardatzi de stanga.

Riddick spunea...

Nici nu îşi dau seama cum îi văd oamenii normali la cap. Las' că-i bine, să continue ei aşa...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: