18 iulie 2024

Circotecă în formă continuată pentru aducerea Maestrului de ceremonii care va gira declanşarea WW3: Donald Trump!

Să nu aud că veţi zice "n-am ştiut..., îhîhîîî" (că atunci... "ce dracu' ştiţi?!").

Atenţie şi p-aci cu catindaţii. Ciuciucă, dar mai ales Geoană!
 

Două postări importante, "la" Miles W. Mathis:

You are being herded right on purpose.

Grudgingly, by huge request. There are a couple of things here I don't think you have seen anywhere else.

Începusem să traduc primul text, apoi "a intervenit incidentul critic" şi l-am lăsat (ca "expirat"), apucându-mă de al doilea text. În final am renunţat la ambele traduceri "integrale". "Mult efort, iar MWM se cam pierde în detalii de multe ori irelevante (iar parte dintre cele 'verificate de el' sunt îndoielnice, deşi el le creditează autenticitatea)". Aşa că am recurs la spicuiri.

  • Dezbaterea Biden-Trump este un eşec planificat, într-un context mai complex. Adică, o manevră pentru obţinerea unui "consens mai larg" pentru declanşarea războiului mondial, şi pentru "necesara austeritate" care l-ar însoţi. Biden "se limitase" la Rusia-Ucraina dar Sistemul - prin Trump! - vrea mai mult: Iran, şi în perspectivă China. Ei ştiu că "acum" it's now or never: mai târziu ajung pe făraş, inevitabil. Pe votanţii de stânga oricum nu se puteau bizui şi acum încearcă să lipească electoratul de dreapta de o serie de obiective "superioare", aici găsindu-se destui care le-ar priza mai uşor ca fiind "şi ale lor". Aşa că este adus în scenă Trump, în rolul Fluieraşului Fermecat din Hamelin - cel care va conduce turma credulă înspre Dezastrul Final, cu vorbe/melodii încântătoare. Dar false. Ca şi acest personaj, cel mai convenabil preşedinte SUA... pentru Israel.
  • Povestea atentatului, aşa cum o vede MWM, arată clar că a avut loc o înscenare. Dar el "implică" prea multe persoane - tot atâtea vulnerabilităţi asociate conspiraţiei - deşi nu erau tehnic necesari atâţia inşi la regie. Ca să nu mai zic că anumite faze presupuse de el par absolut neverosimile. Se pierde apoi în consideraţii: "ba au fost gloanţe, ba n-au fost", şi "genealogia morţilor" - atentatorul şi cel din public ("mortul-viu"). Aşa, îşi şubrezeşte propriul demers, fiindcă altfel convinge că acolo a acţionat o conspiraţie. În fine...

"Ideile principale": 

Vă spusesem: este vorba despre un eşec planificat.
Sunteţi mânaţi spre dreapta intenţionat.
  • Explicaţie necesară: MWM tratează (aici) noţiunile de stânga şi dreapta în mod "clasic" - prima urmărind schimbarea ordinii existente, de obicei în beneficiul unei majorităţi, iar cea de-a doua urmărind menţinerea ei, în mod real în beneficiul unei minorităţi "elitare" (deci MWM nu recurge la abordarea "marxistă", haves vs. have-nots). Deşi MWM se declară "independent" şi este destul de obiectiv, este totuşi left-leaning dar NU şi "progresist". "Vă mână spre dreapta" înseamnă, deci (în această cheie de lectură): "Vă prezintă 'valorile' lor ca fiind şi ale voastre, ele ascunzând de fapt interese incompatibile, contrare". 
  • Şi Biden, şi Trump, au probleme psihiatrice - la Trump mai puţin evidente cele de ordin medical, cât mai degrabă cele psiho-comportamentale. Ambii recurg la tacticile comportamentului simulat, cu destul talent.
  • Funcţia prezidenţială a fost deturnată (hijacked) de către CIA încă din mandatul lui Gerald Ford (1972, post-Watergate). Şi nu numai ea, ci întreaga ramură executivă. Iar în 1980 au instalat un actor (Reagan), crescut în laboratoarele lor (un sponsor important al carierei actoriceşti a lui Reagan a fost General Electric: firmă-sistem).
  • "(Scandalul) Watergate a fost, de fapt, o lovitură de stat" (MWM se minunează că lumea n-a înţeles încă asta, după 50 de ani...). Dar CIA a început să facă gafe majore, mai ales începând cu 9-11. De atunci, "bătrânul tonomat s-a stricat, melodia este cântată fals". Iar oamenii se trezesc.
  • În cel mai recent vodevil, putem vedea tendinţa CIA - aceeaşi de la Reagan încoace - de a mâna ţara către dreapta prin mari prosteli. Ideea de bază este de a convinge clasa de jos şi cea de mijloc că "sunt conservatoare" = că sprijină starea/ordinea actuală. Clasa de mijloc este ţintită în mod special (targeted to extinction), creşterea ei post-război (WW2) fiind acum evaluată drept un risc major în devenire. Fiindcă bogaţii vor TOTUL pentru ei. Şi cum "totul", scade, atunci... umbli la "numitorul fracţiei".
  • Bogaţii sprijină ambele (false) părţi, unii pe Democraţi şi alţii pe Republicani, dar "la sfârşitul zilei se adună toţi", constituind Dreapta. Cum a reuşit CIA aşa ceva? Otrăvind stânga cu încetul. Deşi Obama era marioneta lor şi n-a făcut de fapt nimic pentru omul de rând - alb sau negru -, însăşi realitatea că ajunsese să fie considerat "de stânga" a ajuns o mare problemă pentru CIA. 
  • După opt ani de Obama, ţara o lua spre stânga. Deşi Obama încălca toate promisiunile ("pâi da' ce credeaţi?!"). Aşa că a fost adus repede Trump, pentru a crea impresia că ţara se reorientează spre dreapta, "aşa ca tu (cel-de-stânga) să înghiţi găluşca" (and to follow your neighbor). Dar nici aşa nu le-a ieşit treaba - lumea tot vedea că bogaţii fac jaf, netulburaţi.
  • Între timp lucrurile se agravează pentru CIA şi DHS (United States Department for Homeland Security), tot mai multe evenimente false le ies pe dos. Le scapă de sub control - ca întreg - societatea, datorită internetului şi creşterii opoziţiei în diverse colective/instituţii. Oamenii se trezesc şi încep să vadă dincolo de faţadă.
  • Aşa că cineva s-a gândit să dea de pământ, intenţionat, cu Partidul Democrat. Asta va arunca ţara înspre dreapta, corect? Partidul Democrat este deci contaminat prin aducerea în prim-plan a unor indivizi bizari la modul strident (trans/LGBT), numiţi apoi în posturi-cheie în stat. Astfel devenind respingător pentru orice om sănătos la cap. Nu s-a mai văzut aşa o adunătură de troli şi orci, de la Bătălia din Pellenor (Stăpânul Inelelor). Compromiterea Vehiculului (partidul), spre a salva Cauza Comună (prin alternanţă provocată). Damage control.
  • Dar hai înapoi la dezbaterea regizată (Biden - Trump). A ieşit exact aşa cum CIA a dorit-o. Într-o lume normală, nu-l laşi pe Biden la nicio dezbatere, cu nimeni, din moment ce-i sigur că va ieşi un dezastru. Dimpotrivă, acest bătrân muribund a fost atârnat de frânghia de rufe în văzul tuturor şi lăsat acolo la uscat. Da, Biden a fost dintotdeauna o jigodie şi o slugă a Familiilor şi merita asta din plin, dar, totuşi. Putem vedea cum ăştia se poartă cu ai lor. Poate că i s-o fi promis că va fi "reabilitat" mai târziu ("în faţa istoriei"?). Filmările dezbaterii se vor "pierde" precum cele ale aselenizării şi precum negativele de la incidentul Kitty Hawk (militar-rasial, USS Kitty Hawk, 1972). 
  • Biden tot vine-n cap de patru ani încoace, şi-atunci de ce n-au pregătit alt candidat măcar din ultimul an? Pentru că este un eşec planificat. Se desfăşoară exact după plan. Exact din acelaşi motiv au (re)desemnat-o vicepreşedinte pe Kamala Harris: să vă şocheze maxim. Aţi face orice spre a o evita ca preşedinte (în locul lui Biden). Aţi vota mai degrabă un sac cu ridichi putrezite! Şi astfel sunteţi îmbrânciţi în braţele Partidului Republican, care vă pregăteşte porţia lui de porcării, pentru 2025. Poţi spune ceva împotrivă? Doar eşti conservator, nu?! Nu poate fi nicio pată pe şapca ta MAGA, corect?
*   *   *
 
Atentatul împotriva lui Trump a fost, desigur, înscenat.
[Scriu] fără tragere de inimă, în urma multor solicitări. Sunt nişte chestii aici pe care nu cred că le-aţi văzut altundeva.
  • Articolul ăsta a urcat pe locul întâi pe Yandex la căutarea "Trump shooting staged", alte rezultate fiind republicări ale sale. Google l-a delistat complet, la fel Bing şi Yahoo. Căutările sunt dirijate în direcţia contrară, spre articole care caută să convingă că atentatul NU a fost trucat. Până şi Makow citează ceva de aici, dar nu explicit ("de la MWM": pune alt link). Alţii re-publică fără link activ (eu... "doar spicuiesc"). MWM - blabla - se declară apoi non-partizan şi se laudă puţin (are merite reale, dar nu dă bine nici lamentarea, nici autolauda - "n-ai timp de ele, în luptă").
  • Articolul a apărut după o perioadă de aşteptare, privind între timp la mişcările fakerilor din alt-media (MWM îi citează aici pe Alex Jones şi Mike Adams). Lumea a cam uitat cum arată un false flag (spre a-l putea recunoaşte). "Când a mai demascat Alex Jones recent un false flag, ori măcar a mai menţionat termenul?" Ciudat, fiindcă exact aşa îşi clădise un nume.
  • Mai înainte de a intra în subiectul propriu-zis, o observaţie: steagul din poza de la titlu este arborat invers (dreptunghiul înstelat, în partea de jos). Dar mai degrabă neancorat cum trebuie/ridicat pe grabă şi/sau întors de vânt (unii sugerează reconstituirea scenei ridicarea steagului la Iwo-Jima - cu Trump şi agenţii "ciucure pe el"). Steagul este foarte mare, atârnat de braţele a două automacarale "telescopice" (are vântul în ce se umfla). Şi încă una: Trump nu zice "fight", ci "fuck" (scuzabil totuşi, dacă întreaga scenă este autentică: adică neprevăzută).
  • Apoi avem faza fetei cu machiajul care, ascunsă de marginea podiumului, dă rasol cu sângele fals aplicat pe faţa lui Trump, când se lăsase jos ("dârele parcă erau trase cu markerul"). Precum şi cu maglavaisul roşu de pe urechea lui Trump, pe care nu reuşeşte să-l facă credibil. Şi unde-i gaura de glonţ? Dacă era aşa, sângerarea ar fi trebuit să fie profundă - "mi-am zgâriat coji (cicatrici) de pe ureche şi au sângerat mai puternic". Dar, mai ales, faptul că nu l-au ţinut mai mult timp jos şi l-au ridicat aproape imediat, împotriva oricărui protocol, "făcându-l iar ţintă".
  • Din nou marginea podiumului, la nivelul genunchilor lui Trump: de ce era necesară marginea-banner: "pentru a ascunde fata cu machiajul". Hmmm, chiar aşa? NU se vede "fata": există şi filmări dinspre latura scurtă a scenei, pe după parapet. "Oooof, MWM..." Nu putea face treaba vreunul din agenţii care s-au lăsat peste Trump "pentru a-l proteja"? Marginea ţinea loc de semi-balustradă - explicaţia standard.
  • Trecem la mişcările atipice ale agenţilor Secret Service. Negresa aia care scoate pistolul şi-l îndreaptă stânga-dreapta aiurea (flagging everyone), altă agentă care nu mai nimereşte să-l bage înapoi în toc şi bâjbâie concentrată doar acolo, iar alta prea scundă... spre a-l "ascunde privirilor" pe Trump, la protecţia prin contact direct. Unii susţin că au dovedit "delăsare" (comandată?), dar asta-i doar o distragere de la realitate. Mai degrabă ar indica un eveniment fabricat ("erau acolo cu lecţia învăţată"). Pe scurt: era aşteptat evenimentul, dar el NU prevedea un Trump mort. Îmi permit să adaug: exact ca la faza cu Papa Ioan Paul al II-lea, victimizat în 1981 în pregătirea Perestroicii şi a lui 1989, chiar dacă acolo au fost (?) gloanţe "reale" (Mehmet Ali Ağca a tras unde trebuia, şi cu ce trebuia, ca Papa să scape - un terorist bazat nu ratează aşa). Şi încă ceva: au folosit un "terorist autentic", pentru credibilizare (Ağca ucisese înainte cel puţin o persoană).
  • S-a recunoscut că Secret Service marcase de la început acel acoperiş ca fiind periculos, dar atunci el trebuia izolat, şi chiar plasat acolo sus un agent. Lunetiştii au văzut imediat intrusul (ştiau unde să se uite), dar nu li s-a permis să tragă "primii". Daaa - de veţi crede asta veţi crede orice. Fiindcă... ăsta-i rolul de bază al lunetiştilor: să împiedice primul foc ostil.
     
  • Şi de unde certitudinea implicită că - gata! - "a trecut pericolul" şi trăgătorul n-a mai avut un alt complice "la dublaj" / tail gunner? În altă poziţie. Triangulated crossfire. Unii vorbesc despre "o siluetă pe rezervorul de apă" amplasat spate-lateral faţă de scenă (200+ metri). Unul din public (agitat, şapca purtată invers) chiar strigă insistent şi repetat "l-am văzut, a tras din spate", apropiindu-se precipitat de cameraman. Face semn spre ochii săi şi arată înspre direcţia castelului de apă - imediat după ce este ridicat de jos Trump. Nu putem exclude confuzia datorată stressului - poate a confundat zgomotele "dreapta-spate" cu tirul lunetiştilor Secret Service, dinspre dreapta scenei.
  • Apoi avem imaginea miraculoasă a "glonţului zburând pe lângă Trump". Ne iau de proşti cu acest photoshopping. Ce viteză are declanşatorul camerei? La SONY A1 al ziaristului de la NYT, 1/8000 secunde (conform declaraţiei). Cum Trump nu se mişcă cu viteză aproape-sonică, e neclar de ce a utilizat această viteză. La viteza declanşatorului, cât se putea deplasa glonţul, în acelaşi cadru? Vreo trei inci (7-8 cm) - ori acolo "dâra" apare de patru ori mai lungă: glonţ... hipersonic, este?! ~2,700 fps vs >10,000 fps. "- Dar de ce apare dâra/bullet path abia după ce glonţul trece pe după capul lui Trump?" "- Fiindcă abia acum poate deveni vizibilă, antrenând fluide şi particule. Glonţul singur provoacă doar turbulenţe, vizibile doar cu aparate". Mda, au pregătit lecţia, dar superficial. Dude, acolo trebuia să apară şi un con secundar, fie el cât de alungit: doar avem "exit" (grazing!) wound. Iar ziaristul este notoriu prin folosirea lui la ţinerea sub control a unor scandaluri mediatice (spin doctor). MWM chiar crede c-ar fi agent acoperit.
  • Şi reacţia publicului din spatele lui Trump ("în spate" - vă daţi seama că ăia au fost triaţi!), care întâmpină trecerea a opt gloanţe, unele chiar lovind în plin asupra persoanelor alăturate (un mort, doi răniţi în stare critică). Stau pe loc ca idioţii, nefugind şi nici măcar aplecându-se. Unii filmează cu celularele. Cei mai mulţi privesc "ca la televizor" tot ce se întâmplă în jurul lor. Ei ştiu (?! "MWM"...) că pocniturile seci "sunt doar gloanţe oarbe", "petarde". Muzzle blast report vs fireworks bang - nu sunt la fel, aloo! Unul plantat acolo "recunoaşte" într-un interviu că zgomotele păreau ca de artificii şi venind din spatele scenei, iar nu de la un AR-15 la 100+ metri înainte-lateral faţă de scenă. Hoopa! E plătit ca să convingă mulţimea că "s-a tras", dar iese grav din scenariu, cam cum fac toţi actorii ăştia de criză (crisis actors). Şi mai caraghios este că "spectatorii" plătiţi au izbucnit în urale la ridicarea pumnului lui Trump. 
  • Veţi spune că unul din public a fost ucis. Corey Comperatore. Din nefericire, nici povestea cu el nu stă-n picioare. Profilul lui de pe LinkedIN îi contrazice parcursul profesional "oficial", ba chiar mai pare încă activ, având... "postări recente". La "fosta sa staţie de pompieri" i s-a dedicat pe loc un mic monument dar - ce să vezi - pe el "nu-i apare numele corect" ("COMPERTORE": oamenii ăştia, când au auzit de el?).
  • Pantofii lui Trump aveau şireturi, ăştia nu ies uşor (totuşi, "pierde unul"). Şi alţi pantofi, "din public", la vedere, pe jos. De ce apar mereu pantofi la aceste evenimente regizate? Aluzia duce la filmul Wag the Dog din 1997, şi la melodia din film a lui Willie Nelson, "Good Ol' Shoe" ("Bunul vechi pantof"). Şi o trimitere la pantofii aruncaţi de un reporter arab înspre George W. Bush (scena rămâne antologică, peste ani). Aşadar, recunosc implicit că şi aici a fost tot regie.
  • Începe apoi (MWM) scotocirea biografiilor celor doi, plicticoasă (e "procedură standard" la el). Dar în cazul de faţă contează mai mult acţiunile concrete. Comperatore "nu-i de văzut" în filmările din jurul tribunei ("era la o oarecare distanţă"? totuşi), iar Crooks are "bărbie Habsburg, ca a lui Jay Leno" (semn de degenerare, îl remarcasem şi eu). Şi controversa scării folosite de atentator. "Prea mică", dar chiar şi-aşa: să umbli cu o scară şi cu o puşcă în apropierea unui perimetru ultra-păzit! Plus abilităţi de Spiderman (scara "de doar 1,5 metri" nu ajută prea mult la ajungerea pe acoperiş - Secret Service a avut apoi nevoie de una mult mai mare). Iar pozele oficiale (din dronă?) cu clădirea şi cu cele două scări "prezintă anomalii".

13 comentarii :

Riddick spunea...

Nu "vă râdeţi" (a-nnebunit ăsta, citând alt nebun): nici nu ştiu cum să accentuez CÂT DE SERIOASĂ ESTE SITUAŢIA.

Riddick spunea...

WATCH TRUMP’S HAND RIGHT AFTER HE TOUCHES HIS EAR

I’m not betting a finger on this yet, I might be wrong here, I don’t have the best equipment for the job, so you tell me if you can spot any blood from an allegedly gushing “perforated” ear before he ducks.

https://silview.media/2024/07/14/watch-trumps-hands-right-after-he-touches-his-ear/

Riddick spunea...

ARE SENS o poziţie de tragere dispusă pe castelul de apă, la circa 240 metri lateral-spate faţă de scenă. Înălţimea permite o vizibilitate cât de cât peste spatele înălţat al scenei (băncile cu spectatori, în trepte). Dacă nu la prima ocazie (prin ochire directă), măcar la deplasarea ulterioară a obiectului înspre punctul de retragere (maşina de evacuare, ambulanţa - în afara scenei).

Riddick spunea...

Cam cum ar arăta o rană "prin ştergere" (grazing wound) în urma impactului cu un glonţ calibrul .223 / 5,56 mm: LINK

Până la urmă au schimbat povestea, nu mai este "ureche perforată" ci "rană ştearsă / tangenţială". Unii zic c-ar fi vorba de ţăndări de plastic şi sticlă de la prompter, ba chiar "prelucrare" precum la wrestling, unde ăia îşi produc răni superficiale cu mici lame ascunse, încât să pară "răni serioase". O rană "ştearsă" este aproape cauterizată ("arsă") la viteza glonţului de peste 800 m/s, mai mult decât dublul vitezei sunetului.

* * *

Altă opinie:

How to Evaluate a "False Flag" Claim
Or, How a Makeup Artist Would Fake a Sniper Attack

Wounds and Blood Packs

Here we see blood capsules. These are typically held in the hand or the mouth, and then popped at an opportune moment to release fake blood for theatrical effect. If this were a staged incident, then that “reach up to the ear” move would have been when Trump popped a palmed blood capsule and smashed it into his ear. Then, when he dove to the ground, he would have streaked the blood across his face, either incidentally or purposefully. He then would have wiped his hands off so that they wouldn’t be bloody when he rose to do his fist pump.

So far, so plausible.

- - - - -

Listen to the gunshots. It’s hard to make out because of the acoustics of the environment, but I hear a tight group of three shots, each followed quickly by an echo of the report, which tells you the approximate size of the venue (not more than 300ft across). I then hear a second cluster of shots from two different kinds of weapons, and a total of between six and eight distinct shots in this cluster.

First, the elephant in the room:

If those are real gunshots, why are they so quiet? And why are they so high pitched? [...]

Riddick spunea...

[...] In the movies, most guns have a subsonic boom mixed in to give them a sense of presence and effect. And, in the movies, the gun sound effects—when authentic to the gun being fired—are generally recorded on shooting ranges, at close range, with favorable acoustics. That means that you’re hearing, at best, something like what you’d hear if you were holding the gun. At worst, such as with the sound effect that Indiana Jones’s revolver makes, you’re hearing the sound of a much larger weapon, or several different weapons, mixed together.

In real life, in an outdoor environment without high sonic reflection, most consumer firearms—especially the most common calibers, such as the 9mm and the .223 (the lower-powered round fired by a stock AR-15, among many others)—sound about the same as a firecracker.

So, that’s the first reason they “don’t sound like real guns.”

The second is dynamic range compression.

News crews and live sound crews put hardware devices in-line with their microphones so that hard pops, mic drops, sudden screams, and other sharp noises won’t get amplified and blow out the recording and/or damage the ears of the crowd (or the sound engineers). These hardware devices are called “compressors,” and their job is to sharply attenuate any sound over a certain volume, while amplifying quiet sounds. Used correctly, they allow your favorite vocalist to scream and whisper into the same microphone in the same performance, and it all sounds pleasant and intelligible to your ears.

When you fire a weapon within ear-shot of a dynamic-range compressor, it does what it’s supposed to do:

Cut the volume.

The louder the sound is, the quieter it becomes until the compressor “lifts” and the system returns to its baseline amplification.

So, in this situation, you can’t identify the caliber of the weapon used by the volume—you have to do it by the frequency (that is, the pitch) and the other firing characteristics, such as the rate of fire and whether the bullet is supersonic or not.

How can you tell if the bullet is supersonic?

- - - - -

The lower shots you hear in the second volley are high-powered rifle shots, and you can tell that they’re rifle shots rather than reflections because of that trailing shot at the end, which comes far too long after the volley to be anything but a shot report. The lower pitch rounds are probably 7.62mm, since several of the Secret Service’s standard issue rifles fire that and they have that bass-y thud to them, but it could be something bigger as well (like the 300 Winchester, which some SS sniper rifles use, or the 300 Blackout, which some SWAT departments are starting to use. I am unable to identify which rifles the Secret Service snipers are using from the footage I have access to at this time).

That bullet whizzing by Trump’s head it travelling too slow to be a supersonic round (it would have been much more smeared), and it’s way too big to be a BB or Airsoft round, and too copper-jacketed for Airsoft, too.

Case closed.


https://jdanielsawyer.substack.com/p/how-to-evaluate-a-false-flag-claim

Riddick spunea...

"Zgaibă-n ureche". Ăhă, nu-i fleac.

How badly does it hurt to have a limb grazed by a bullet? Would someone who had never been shot before confuse being grazed for being shot?

Andrew D Reeves
Self Employed (2009–present)6y

For me, it burned on my left forearm. Like a butane torch passed over the skin once. I thought a hot shell casing had landed on my arm because another guy was shooting on my port side. My ears were ringing though? They rang for about forty minutes…crazy. Very, very little blood.

Best I can figure is that the AK-whatever round had grazed the top skin of my left arm and passed neatly under my CHIN as I fired from a kneeling position! (Hence the long ear ringing). It’s hard to tell.

https://www.quora.com/How-badly-does-it-hurt-to-have-a-limb-grazed-by-a-bullet-Would-someone-who-had-never-been-shot-before-confuse-being-grazed-for-being-shot/answer/Andrew-D-Reeves

Riddick spunea...

the long ear ringing

Hoo-paa! Trump n-a "acuzat" niciodată vreo problemă cu auzul (fie ea şi temporară), deşi "a trecut" un glonţ cu viteză supersonică "pe lângă" ;-) urechea lui!

Riddick spunea...

The flesh around the bullet hole turns to jelly. It’s called hydraulic affect. - chiar la o rană superficială ("de contact") trebuie amputat cât de cât o parte din ţesutul respectiv: Trump n-a trecut prin vreo sală de operaţii, după. Ia să-i vezi urechea-ntreagă mai încolo, prin noiembrie...

Ben Bennett
Chief Executive Officer at Self Employed/Retired (2004–present)Updated 4y

Just a flesh wound is not Just with modern calibers. The flesh around the bullet hole turns to jelly. It’s called hydraulic affect. It literally pours out of the wound, and must be removed surgically. It doesn’t heal back to muscle, just scar tissue. In ‘68 I got nicked in the lower leg, about 4″ above my ankle . It didn’t hurt much at the time, but over the next few days it was pretty rough. It healed nicely (though with a big divot showing), and all was well. Fast forward 49 years; I now wear a leg brace because of the muscle and nerve damage caused by that “nick” . l can’t walk bare foot, as the foot has slowly collapsed and is painful. I’ve been lobbying the VA to just cut the damned thing off, though so far the answer has always been “that’s just trading one set of problems for another”.

Well FINALLY! The leg has degraded enough that the VA has decided it has to come off. Friday is the big day! Doc sazs 4–6 months till I’m up and walking on a prosthetic. Hope so. I’ve got stuff to do before I get too old to do them.

https://www.quora.com/How-badly-does-it-hurt-to-have-a-limb-grazed-by-a-bullet-Would-someone-who-had-never-been-shot-before-confuse-being-grazed-for-being-shot/answer/Ben-Bennett-49

Riddick spunea...

Hmmm.

"L-am văzut, a tras din spate!", zicea ăla din tribună (şapcă întoarsă, barbă "pe contur", redusă, tricou bleu-gri, 30-35 de ani).

Asta, pe când cobora băncile, spre cameramanii "de la sol". Şi arăta cu degetul - inevitabil - "prin tribună" (din acel unghi de filmare). Deci trăgătorul - dacă exista - ar fi trebuit să fi fost plasat pe o poziţie înaltă. Dând la o parte echipa de lunetişti din dreapta, rămân posibilităţile: arbore înalt sau castelul/rezervorul de apă.

Riddick spunea...

"Al zecelea monolog R", aici... ;-)

N-am întâlnit relatări ale celor din vecinătatea imediată a "trăgătorului solitar" din care să reiasă că au auzit focuri de armă pornind de acolo.

Crooks este filmat mişcându-se pe acoperiş, lumea ţipă, ba chiar un poliţist se urcă cu o scară (aceeaşi?!) şi dă-napoi "după ce Crooks îndreaptă arma spre el" (şi cum, niciunul nu trage, într-o situaţie "care pe care"?! foaaarte ciudat!).

Riddick spunea...

Gata. Martalogu' s-a retras din cursa prezidenţială. Mulţi n-au crezut că se va întâmpla, şi tot mulţi vor crede acum că s-a întâmplat "pentru creşterea şanselor în faţa lui Trump". Da-da...

Biden s-a retras din cursa prezidențială. SCRISOAREA OFICIALĂ. ACTUALIZARE: Trump: A fost cel mai prost președinte din istoria țării noastre. Kamala e mai ușor de învins! Elon Musk: Știam de o săptămână. Sistemul își schimbă marioneta

Aici nu-i vorba despre "adaptarea la realitate" a tacticilor Partidului Democrat (de era aşa, trebuia aplicată demult), nici despre simularea "trezirii bruşte din moţăială" (gen optimizarea "dragă Stolo..." din 2004). Aici s-a trântit deliberat meciul prin "soluţia" Dăncilă*, în deplin consens la nivelul establishmentului bipartizan SUA.

Scopul? Deschiderea (mai) sigură a drumului pentru acel gen de susţinere a unor politici de pregătire a războiului mondial: dând satisfacţie electoratului activ - "de dreapta", Republicanii - care nu se va considera "în opoziţie" atunci CÂND VA SUNA (PROGRAMAT!) CEASUL FATIDIC. Ce, chiar credeaţi că ăia "pleacă la război" cu leghebetiştii, abonaţii la pomeni de stat, freakşii, filfizonii şi haştagiştii? Pâi ăştia-s buni doar pentru a face hărmălaia de diversiune pentru acoperirea jafului de zi de zi al plutocraţiei! Acu' vor avea nevoie de "ăia pe care-i înjurau": the hard-working white men, ba chiar de jingoistic gun nuts. Optimizare cu efect temporizat, ca să zic aşa.

Pregătiţi-vă pentru ORICE, şi astupaţi-vă urechile la auzul celor ce cântă fals. Altfel...

Da' ce "zic io"?! Las' c-o să vedeţi. Ăăă-hă...

- - - - -
* Dragnea îşi închipuia că "negociază" cu Sistemul şi a trântit meciul sistematic, aducând-o premier pe Tuta (care la rândul ei a umplut poziţiile-cheie cu boţii Sistemului), apoi oprind numărătoarea la alegerile europarlamentare 2019 (dimineaţa arestării). În continuare preluînd treaba acolo (către dezastru), codrinştefăneştii şi paulstăneştii toleraţi în mod vinovat de Dragnea. La americani nu-i vorba despre "târg cu Sistemul", acolo a acţionat chiar Sistemul. Ia uite, şarpele ăla de Musk, cum o-nvârte (spin it): chipurile "Trump e periculos pentru Sistem, şi de-aia". Luzării: atât votanţii democraţi "furaţi pe faţă", cât şi votanţii republicani "încântaţi ieftin acum dar planificaţi a fi primii aruncaţi în foc". Vorb-aia, a lui Caragiale: Hai, gogomani! La Jubileu!

Riddick spunea...

The Second Coming of Trumpery

"A doua venire/aducere a Îmbârligăturii"... cum ar veni.

Riddick spunea...

"MWM" vine cu actualizări (derulaţi în jos de la pagina 18 din 20, .PDF) - nu mai traduc...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: