06 aprilie 2024

Bă, Teleormane, bă. Tu tot nu te-ai învăţat minte?!

Ce plm caută cu tine în cadru cârpa aia albastru-galben pusă cu rang egal lângă steagul naţional?

Ceee? "Ai găsit decoru' aşa când a început şedinţa MSR?!" Şi ce, ai avut târşă de comitetul de organizare, de n-ai dat de-a azvârlita cu cârpa aia pe băţ? Bă eşti prost?!

taa-re lozinca de pe perete - dar, FALSĂ:
 o contrazice chestia aia bicoloră din stânga (No. 2)

Haidi pa. Ai ajuns cel mult un balast, de nu chiar mai rău*. De la partidu' tău d'antan ("PSD-Dragnea"), speram cândva, ceva. GATA. Acum te dai c-ai vrea să faci "ceva", dar la relanti, cu oaste de strânsură, blabla. Ca alţi simulanţi care fac acelaşi lucru. Dacă vroiaţi ceva, v-aţi fi unit - PUMN.

-----
* Tătăiţă, joci conştient tiribomba, au ba? Da' prin 2013 când lătrai cu regionalizarea, o făceai conştient sau "impus"? Daaa, erai "în burta chitului" şi n-aveai variantă, îhî...

2 comentarii :

Riddick spunea...

2017:pastila R (2) Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare... https://riddickro.blogspot.com/2017/03/my-angry-rants-2.html

Riddick spunea...

2019:

Pavane pour une infante défunte

Parafrazez titlul unei compoziţii a lui Ravel. Când mă pregăteam să votez prima dată PSD ("PSDragnea", mai exact), mi-a venit "inspiraţia" să stau acasă pe 26 mai. Aveam de multă vreme îndoieli că s-ar putea da pe brazda patriotică, iar declicul a fost la emisiunea de la Antena3 cu Dragnea în direct, când a evitat un răspuns clar la întrebarea dacă "mai merge" cu eurosocialiştii:

- Îl susţineţi pe domnul Timmermans?

- Dar dumnealui mai vrea? [zâmbeşte şmechereşte, şi "răspunde" prin altă întrebare"]

- Îl susţineţi?

- Dumnealui mai vrea? Suntem înghețați [PSD cu PES, Dragnea clipeşte şi se uită-n jos, îl încurcă întrebarea repetată, "n-a scăpat de prima dată"]. Păi nu au stabilit ei că suntem înghețați? Mă rog, doi-trei. Avem de gând să scoatem un scor bun la alegeri, să trimitem cât mai mulți europarlamentari din PSD la Bruxelles [în care grup? eurosocialist?!].
Mai înainte a fost şi poziţia ambiguă faţă de referendumul iohannist, când PSD nu a cerut boicotarea, şi referendumul pro familie, neasumat de PSD. Deci, un partid care are îndoieli privind "efectul în mase" în urma susţinerii unor teme anti-sistem.

Acum îmi este foarte clar - m-au pierdut definitiv de client sub acest nume şi sub această linie, voi vota (ipotetic) cu PSD doar într-un eventual tur doi cu un personaj gen Iohannis (Cioloş, Chioveşi...).

https://riddickro.blogspot.com/2019/06/pavane-pour-une-infante-defunte.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: