31 octombrie 2019

Dacă-i iei la bani mărunţi, vezi ce sunt

Codrin Ştefănescu, pus la punct de un comentator pe Facebook. El, omul care nu a mai asigurat numărătoarea paralelă la PSD la alegerile europarlamentare (era desemnat să coordoneze numărătoarea), si nici n-a zis de ce a sistat-o ori la ordinul cui.

 
Audierea ministrilor propusi in guvernul PNL a inceput! E tragedie! E nenorocire! Niciunul nu are habar de nimic. Sunt praf in tot si in toate. Se incurcā, transpirā si se bâlbâie cu totii la audieri. Numai Orban e fericit si râde continuu ca un tont.

Comentariul:

Laurentiu Mergea 

EU MA INTREB:
CE DRACU CAUTATI IN COMISII ?
ATI MAI DAT SI VOTURI POZITIVE.
PARCA VA VAD CA MERGETI IN PARLAMENT SI VOTATI GUVERNUL ORBAN.
NU CA AR FI PRIMA DATA, ATI FACUT-O SI LA GUVERNUL CIOLOS.
TREBUIA SA FACETI CEEA CE AU FACUT JOHANU"SS" SI DREAPTA NAZISTA CU VOI, DAR , CUM SPUNEA MIRCEA BADEA, NU ATI INTELES CA SUNTRTI IN RAZBOI SI CA RAZBOIUL NU SE POARTA CU MANUSI.
E CARE PE CARE .


https://www.facebook.com/codrin.stefanescu/posts/2670331106359463?comment_id=2672319029494004


Tot Codrin Ştefănescu: "Audierile au fost un dezastru total!"

Dar voturile pro date de parlamentarii PSD miniştrilor propuşi, ce au fost?! Lasă c-au şi participat la procedură, n-au boicotat-o...

2 comentarii :

Anonim spunea...

Atunci cand ma gandesc la " politicienii " romani si nu numai , eu ma gandesc automat la ... O HAITA DE LUPI . " Audierea " lui Catu a demonstrat din plin faptul ca , aceasta haita nu accepta prea usor alaturi de ei niste... catzei . Asta s-a dovedit Catu : un catzel . Codrin Stefanescu in schimb... p'asta chiar nu stiu cu ce sa-l compar . Un catzel este prea ptzin , un lup ... este prea mult iar daca-l suspectez ca avand o misiune { din partea cui ? } ... si asta-i prea mult . Cert este ca , tipul si-a facut suma -cum se zice prin piata Rahova - asa incat , vazand si care-i calitatea clasei politice romanesti...prefera sa stea in espectativa si , sa astepte sa vada daca macelarul ce va deschide pravalia ai va arunca si lui un os. Pe aia de la PSD ai inteleg dar pe Orban... chiar nu-l pot intelege . Pai , aia-i echipa cu care doreste sa intre in istorie ca Prim Ministru ? Poate sa reuseasca dar... parca vad ca PSD-ul va boicota audierile din Parlament , astia se vor alege c'o majoritate foarte fragila iar dupa cateva luni , se vor duce dracului si ei ca si astialalti fara sa fi facut nimic pentru tara . Fireste ca... peste doar cateva luni vor avea loc... alte alegeri . Cu astia vrea nazistul ala de la Cotroceni sa obtina inca un mandat ? In cazul asta in 10 Noiembrie si dupa { daca va mai fi un tur doi } va fi FURT PE FATZA ! Deci , chiar nu vad rostul acestei motiuni ce-a reusit in sfarsit sa darame guvernul Dancila . O gonesti pe Tanda si-o pui pe Manda in loc , doar pentru a fi sigur ca astia se vor bate ca tu , sa castigi un al doilea mandat FARA SA FI FACUT NIMIC PENTRU TARA ASTA DE KAKAT , NICI MACAR IN PRIMUL ???? Fireste ca , fiecare zi in palatul Victoria a gastii PSD-iste , aduce pierderi ireparabile tarii insa... nici chiar asa frate : astialalti vor lasa acolo o groapa a Marianelor ! P.S. Pentru 10 Noiembrie am programul stabilit { ti-l recomand cu placere si dumitale } caci , oricum ar fi jocurile le fac altii : SEX TOTAL , MUIE POLITICIENILOR !!!

Riddick spunea...

FUBAR, cum ar zice angloamericanu' (Fucked Up Beyond Any Repair).

"Purceaua-i moartă în coteţ, şi cu curu-n uşă."


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: