26 mai 2019

Regres 2012-2016-2019, perspective tulburi şi posibile "incidente atipice"


Semnalul de alarmă pentru mine este distanţa mare (aparent chiar mai mare de x3) dintre numărul voturilor - încă-prezumate - PSD plus ALDE şi numărul votanţilor de la europarlamentare care au refuzat referendumul. Adică aceia care s-au opus activ Sistemului. Mesajul nu a fost bine înţeles de electoratul PSD şi ALDE şi nu era nevoie să fi fost explicit, reieşea de la sine pentru nişte inşi vii. Gestul lui Dragnea de a vota şi la referendum nu are nicio justificare. Bun, "se atinsese deja validarea, aşa că...". Dar nu se pot influenţa negativ - prin vot - voturile DA necesare aprobării (25% din lista electorală), cel mult se pot... suplimenta.

Dar încă şi mai grav este că nu suntem pregătiţi pentru ceea ce va veni şi ne va izbi din plin. Cu regret, nu suntem conştienţi pe ce lume (încă mai) trăim. Comportamentul nostru colectiv invită orice dezastru.
 

Iulian Capsali

Referendumul din toamnă și cel de azi ne arată cu claritate faptul că Securitatea globalistă a reușit să creeze un electorat pavlovian, care răspunde strict la impulsuri provocate. 

Cum am scris acum vreo doi ani, România este proiectată ca un ghimpe globalist în spatele blocului suveranist din flancul central-est european. Partidele create de securitate și ONG-urile Soros au un electorat deja dresat de "elite" și presă.

Suntem la ani lumină de polonezi sau unguri, cehi, ba chiar sub bulgari - și aici vorbim doar de țările care au trecut prin marasmul comunist.

Prin această masă de manevră incapabilă să raționeze, excitată de violența de limbaj și cea fizică, e foarte ușor ca să se realizeze inclusiv destrămarea teritorială a statului, deja în mare deficit de suveranitate.

Neo-Securitatea construită de Băsescu pentru lupta cu adversarii politici și integrarea României în proiectul Statele Unite ale Europei poate urca războiul româno-român la orice cotă.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Aghiuta tot timpul isi baga coada. Vina mare o poarta halatele din dealul mitropoliei. Daca ar putea vorbi la cite ritualuri ar merge cu SATANISTI DIN MASONERIE ar cadea icoanele de pe peretii bisericilor. Securisti (prin Basescu) au condamnat COMUNISMUL si punct nu tu procese pentru tartani care papa pensii nesimtite avind 2-3 cetatenii. Asa si biserica condamna MASONERIA dar binecuvinteaza SINAGOGA SATANEI dand cu trafaletul portavocea celor intrati in ADORMIRE. Stai sa vina PAPA la o saorma cu de toate si mai vorbim de POPORUL ALES.

Riddick spunea...

Boaita de Ciobotea ("Daniel") a votat şi la referendum, vineri merge cu Bergoglio la Catedrala Nouă, "slujbă comună". Şi parlamentul îl primeşte în sesiune solemnă, la bulgari l-au primit minimal, rece.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: