28 mai 2019

Diversiunile au penetrat targetul până-n măduvă


Marius Mina
slugoii si agentii securitatii din campul tactic, politic si mediatic, influencerii, astroturferii si trolii par mai vigurosi in Romania comparativ cu tarile mai sanatoase la cap. Romanii au fost mereu toleranti cu istoria. Poate de aceea se si invarte la infinit ca o placa degradata fizic, uitata in gramofon. Diagnosticarea si aplicarea terapiei a lipsit din managementul strategic al traditionalistilor. In cyber space pitiponcii s-au miscat cu talent si agresivitate. Corporatistii fara frontiere i-au sustinut de frica taxelor pe care, in mod normal ar fi trebuit sa le plateasca, nu sa si transfere smechereste in off shore. Finantarile au curs din exterior si interior pentru ca interesele sunt mari. Serviciile speciale au contribuit cu tehnologia din dotare contabilizand perfect cifrele, diversiunile au penetrat targetul pina-n maduva. Nu in ultimul rand, tradarile din interior si-au indeplinit misiunea, pasul la off said a fost decisiv. Datorita lor Ponta a supravietuit anihilarii, alaturi de bordelul lui Basescu. Experimentul votului din 26 Mai a reusit. Romania a fost cobaiul testat pentru alegerile si referendumurile viitoare. Brexitul le-a rupt noada carnivorilor bruxelezi, alegerea lui Trump i-a lasat fara dinti, euroscepticii au triumfat in scrutinul de Duminica. Cu siguranta vor incerca din rasputeri sa anihileze orice miscare suveranista pe teritoriul Uniunii Sovietofasciste. Problema lor e una singura, valul nationalist este de neoprit, va matura toata cangrena globalista in decursul a 4-5 ani. Uniunea Europeana este un proiect compromis, va continua sa supravietuiasca o perioada pe life support, in moarte clinica pina can, fie va deveni doar piata comuna, fie va disparea defintiv cu tot aparatul birocratic parazitar din dotare
💥So help us God !

2 comentarii :

Anonim spunea...

Care bre diversiune. Eu peste tot vad antrenamente si razboi. Al treilea razboi mondial care a inceput in 89 e cu totul diferit de celelalte. Uitate putin lunetisti la samit, petarde la mitingurile lui dracnea, antranament cu papistasi la MITINGUL de la IASI(bacauani adusi cu autocarele) aceleasi autocare le vei gasi si cind vine ERETICUL DE PAPA. Camatarii de la FMI, ambasadori in audienta la guvern. O vinzoleala ca in timp de razboi. Pe ici pe colo mai suna codul rosu de calamitati naturale?? tornade, pesta porcina. Ne mai trebuie inscaunatul si gata pace o mie de ani.

Riddick spunea...

Ar trebui huiduit vineri popa Bergoglio ("Papa"), dar şi complicele lui, popa Ciobotea ("Daniel").


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: