14 aprilie 2018

E clară natura omogen-unitară a regimului de ocupaţie externă din RSS RomEUnia, nu are rost să căutăm cu lupa "facţiuni în conflict"


Hei, voi naţionalişti, alt-right-işti, conservatori, patrioţi, eurosceptici (dar şi stângişti, ceauşişti, hipioţi, liberali, progresişti, ecologişti,  anarhişti, pacifişti...), care vedeţi în PSD-ALDE ceva care faute de mieux ar fi totuşi de votat şi susţinut... treziţi-vă!

Slugile interne ale plutocraţiei globaliste n-au fost în stare să-şi apere propriile averi şi poziţii de putere cu care au fost momite post-'89 (le pierd treptat în favoarea ălora şi tot nu le vine mintea la cap!), cum ar putea ei... să ne apere pe noi?! Prin tot ce fac, arată că după ce ne-au băgat în căcat pentru cel puţin două generaţii (suntem deja la a doua), ne-ar băga şi într-un război.

https://www.facebook.com/guv.ro/posts/1536064633182120

https://twitter.com/KlausIohannis/status/985081854989684736

(odată în clar cu Iohannis, nu mai exemplific şi cu poziţiile similare
ale PnL, USR, PMP ..., ori ale vuvuzelelor media)




3 comentarii :

Anonim spunea...

In regula !
Dar , daca nu PSD-ALDE, cine ?!
M-am saturat pina la voma de texte care ne arata vinovati, REALI, DESIGUR, dar NU ENUNTA VREO MASURA, REACTIE ETC.
NIMENI NU E CHIOR SA NU VADA DEZASTRUL , DAR CE E DE FACUT TREBUIE SA LI SE SPUNA OAMENILOR, DE NISTE LIDERI NU DE ''CONSTATATORI'' CARE SE PLING LA NOI, CA SI CUM AR FACE O PLINGERE, CA E RAU.
ASTIA SINT INCITATORI/PROVOCATORI !!!
NU VREAU SA MI SE MAI SPUNA CE STIU, CI CE NU STIU SI CE TREBUIE SA FAC !!!
CREDE-MA RIDDCK, AJUNGE CU VORBELE !
AJUNGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riddick spunea...

(vorbind despre mine)

Prima dată m-a păcălit Băsescu, 2004, cu "a venit să-şi ia tainul" (premierul francez), ca în 2011 să iasă cu "susţin crearea Statelor Unite ale Europei". Bine, realizam găunoşenia personajului dar greşeam comparându-l cu ceilaţi şi nu evaluîndu-l pentru ceea ce este, concret.

Apoi am văzut cum USL joacă la cacealma, mergând tot pe linia trădării şi cedând în 2015 puterea "tehnocraţilor". În 2012 am votat cu PP-DD, care era deja infiltrat şi în cele din urmă a şi fost distrus - ameninţa Sistemul, adunând 16% din voturi la numai un an de la înfiintare.

Percepusem jocul lui Ponta cu şi în PSD, de-aia nu l-am votat nici pe el nici pe Iohannis, boicotând turul doi în 2014 (la primul tur am votat cu Funar).

Trebuie o revoluţie, dar una reală, cu maţe-nşirate pe caldarâm, capete tăiate şi puse în pari si hoituri spânzurate pe străzi.

"O naţie dacă vrea să trăiască trebuie să pună mâna pe bâtă, nu să behăie!" (Nicu Covaci, "Phoenix").

Riddick spunea...

Încă de la început (decembrie 1989) mi-a sunat foarte suspect lozinca "Fără violenţă!", dar am pus-o pe seama faptului că oamenii sunt încă năuci după o viaţă în socialism. Dar nu era numai asta, lozinca a fost "plasată" de unii care ştiau ce fac.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: