14 aprilie 2018

E clară natura omogen-unitară a regimului de ocupaţie externă din RSS RomEUnia, nu are rost să căutăm cu lupa "facţiuni în conflict"


Hei, voi naţionalişti, alt-right-işti, conservatori, patrioţi, eurosceptici (dar şi stângişti, ceauşişti, hipioţi, liberali, progresişti, ecologişti,  anarhişti, pacifişti...), care vedeţi în PSD-ALDE ceva care faute de mieux ar fi totuşi de votat şi susţinut... treziţi-vă!

Slugile interne ale plutocraţiei globaliste n-au fost în stare să-şi apere propriile averi şi poziţii de putere cu care au fost momite post-'89 (le pierd treptat în favoarea ălora şi tot nu le vine mintea la cap!), cum ar putea ei... să ne apere pe noi?! Prin tot ce fac, arată că după ce ne-au băgat în căcat pentru cel puţin două generaţii (suntem deja la a doua), ne-ar băga şi într-un război.

https://www.facebook.com/guv.ro/posts/1536064633182120

https://twitter.com/KlausIohannis/status/985081854989684736

(odată în clar cu Iohannis, nu mai exemplific şi cu poziţiile similare
ale PnL, USR, PMP ..., ori ale vuvuzelelor media)
3 comentarii :

Anonim spunea...

In regula !
Dar , daca nu PSD-ALDE, cine ?!
M-am saturat pina la voma de texte care ne arata vinovati, REALI, DESIGUR, dar NU ENUNTA VREO MASURA, REACTIE ETC.
NIMENI NU E CHIOR SA NU VADA DEZASTRUL , DAR CE E DE FACUT TREBUIE SA LI SE SPUNA OAMENILOR, DE NISTE LIDERI NU DE ''CONSTATATORI'' CARE SE PLING LA NOI, CA SI CUM AR FACE O PLINGERE, CA E RAU.
ASTIA SINT INCITATORI/PROVOCATORI !!!
NU VREAU SA MI SE MAI SPUNA CE STIU, CI CE NU STIU SI CE TREBUIE SA FAC !!!
CREDE-MA RIDDCK, AJUNGE CU VORBELE !
AJUNGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Riddick spunea...

(vorbind despre mine)

Prima dată m-a păcălit Băsescu, 2004, cu "a venit să-şi ia tainul" (premierul francez), ca în 2011 să iasă cu "susţin crearea Statelor Unite ale Europei". Bine, realizam găunoşenia personajului dar greşeam comparându-l cu ceilaţi şi nu evaluîndu-l pentru ceea ce este, concret.

Apoi am văzut cum USL joacă la cacealma, mergând tot pe linia trădării şi cedând în 2015 puterea "tehnocraţilor". În 2012 am votat cu PP-DD, care era deja infiltrat şi în cele din urmă a şi fost distrus - ameninţa Sistemul, adunând 16% din voturi la numai un an de la înfiintare.

Percepusem jocul lui Ponta cu şi în PSD, de-aia nu l-am votat nici pe el nici pe Iohannis, boicotând turul doi în 2014 (la primul tur am votat cu Funar).

Trebuie o revoluţie, dar una reală, cu maţe-nşirate pe caldarâm, capete tăiate şi puse în pari si hoituri spânzurate pe străzi.

"O naţie dacă vrea să trăiască trebuie să pună mâna pe bâtă, nu să behăie!" (Nicu Covaci, "Phoenix").

Riddick spunea...

Încă de la început (decembrie 1989) mi-a sunat foarte suspect lozinca "Fără violenţă!", dar am pus-o pe seama faptului că oamenii sunt încă năuci după o viaţă în socialism. Dar nu era numai asta, lozinca a fost "plasată" de unii care ştiau ce fac.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu Tăriceanu, 2008: "Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional, odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum".

Postări populare (nu P.P.E. !):