12 noiembrie 2017

RAPORT PE STATUL MAFIOT


Analiza Lumea Justitiei privind activitatea subversiva din Justitie si serviciile de informatii in scopul exercitarii puterii in stat de grupuri de interese politico-judiciare-economice in perioada 2005 – 2017. Lista actelor secrete care a subminat Romania cu arma catuselor. Raportul va fi trimis tuturor organismelor internationale, dezinformate sistematic, si care trebuie sa afle adevarul despre inJustitia din Romania


LINK


"Lucrarea" este din capul locului una flawed (şubrezită), fiindcă nu spune lucrurilor pe nume (adică, realitatea că în România este vorba despre o agendă externă impusă prin pioni interni: ăştia nu fac ce fac de capul lor). Expresia "În pofida angajamentelor faţă de Uniunea Europeană şi alte organisme internaţionale" spune foarte mult despre orientarea generală a autorilor şi despre limitele până la care "se încumetă". Ca şi cum l-ai pune pe Dracu' drept referinţă a cuvioşeniei! Însăşi titlul este înşelător, "statul mafiot". Adică au apărut, aşa, nişte tumori pe un "proiect" care altfel era bun, fiind "aprobat" de UE&others. Care "sunt dezinformaţi sistematic" - deci... scoşi din cauză ca instigatori, organizatori şi beneficiari!  De citit, oricum, măcar ca act cultural. Personal, recunosc că n-am (mai) făcut-o până la capăt, m-am oprit după ce am descoperit expresiile citate (intrasem aici via linkul... entuziast de la blogul lui Liviu Pleşoianu). I'm done with this kind of crap.

2 comentarii :

Gabriel spunea...

La fel ca penibilul Dragomir - cu aliatul strategic nu te joci. Aliatul a luat locul capetelor încoronate, care întotdeauna erau doar prost sfătuite, iar toate revoltele, inclusiv împotriva lor, se făceau tot în numele lor (pentru a le scoate de sub influenta railor sfetnici). Mentalitate de slugă feudală adresându-se altor slugi.

Riddick spunea...

Stai c-a apărut zvonul că Ghiţă "a (re)întors armele", şi-n curând se reîntoarce fizic. Niciodată n-am avut încredere în binele facut de/prin oligarhi. De când a apărut "fenomenul Ghiţă", acum mai bine de zece ani, am zis "e clar, ăsta-i propulsat de Sistem". Pentru deontologii care acum îl atacă, era "un tânăr strălucit, merituos".

Zvonul, la comisarul.ro, nu mai caut linkul dar e recent (de alaltăieri, parcă).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: