12 noiembrie 2017

RAPORT PE STATUL MAFIOT


Analiza Lumea Justitiei privind activitatea subversiva din Justitie si serviciile de informatii in scopul exercitarii puterii in stat de grupuri de interese politico-judiciare-economice in perioada 2005 – 2017. Lista actelor secrete care a subminat Romania cu arma catuselor. Raportul va fi trimis tuturor organismelor internationale, dezinformate sistematic, si care trebuie sa afle adevarul despre inJustitia din Romania


LINK


"Lucrarea" este din capul locului una flawed (şubrezită), fiindcă nu spune lucrurilor pe nume (adică, realitatea că în România este vorba despre o agendă externă impusă prin pioni interni: ăştia nu fac ce fac de capul lor). Expresia "În pofida angajamentelor faţă de Uniunea Europeană şi alte organisme internaţionale" spune foarte mult despre orientarea generală a autorilor şi despre limitele până la care "se încumetă". Ca şi cum l-ai pune pe Dracu' drept referinţă a cuvioşeniei! Însăşi titlul este înşelător, "statul mafiot". Adică au apărut, aşa, nişte tumori pe un "proiect" care altfel era bun, fiind "aprobat" de UE&others. Care "sunt dezinformaţi sistematic" - deci... scoşi din cauză ca instigatori, organizatori şi beneficiari!  De citit, oricum, măcar ca act cultural. Personal, recunosc că n-am (mai) făcut-o până la capăt, m-am oprit după ce am descoperit expresiile citate (intrasem aici via linkul... entuziast de la blogul lui Liviu Pleşoianu). I'm done with this kind of crap.

2 comentarii :

Gabriel spunea...

La fel ca penibilul Dragomir - cu aliatul strategic nu te joci. Aliatul a luat locul capetelor încoronate, care întotdeauna erau doar prost sfătuite, iar toate revoltele, inclusiv împotriva lor, se făceau tot în numele lor (pentru a le scoate de sub influenta railor sfetnici). Mentalitate de slugă feudală adresându-se altor slugi.

Riddick spunea...

Stai c-a apărut zvonul că Ghiţă "a (re)întors armele", şi-n curând se reîntoarce fizic. Niciodată n-am avut încredere în binele facut de/prin oligarhi. De când a apărut "fenomenul Ghiţă", acum mai bine de zece ani, am zis "e clar, ăsta-i propulsat de Sistem". Pentru deontologii care acum îl atacă, era "un tânăr strălucit, merituos".

Zvonul, la comisarul.ro, nu mai caut linkul dar e recent (de alaltăieri, parcă).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu Tăriceanu, 2008: "Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional, odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum".

Postări populare (nu P.P.E. !):