10 octombrie 2017

Dacă lui Tudose nu i se va cere imediat demisia, înseamnă că-i teatru kabuki, toţi sunt înţeleşi


"Eu nu cred că cineva ar fi atât de determinat să facă nişte dosare pe bandă rulantă unor nevinovaţi ca să remanieze Guvernul. Nu se joacă nimeni cu aşa ceva. Chiar dacă mai există derapaje, am încredere că lucrurile nu se pot duce în halul ăsta."
El nu-şi crede Partidul, crede Binomul. Partidul... se mai joacă cu aşa ceva sau reacţionează?!

Pe de altă parte, ce devastator ar fi - imagologic - încă un eşec al euroausterizanţilor de a moşmondi o majoritate artificială, opusă celei rezultate din vot şi prezentă în sondaje.



Tudose în direct, în discuţie cu Mircea Badea, care la final zice "pentru mine totul este foarte clar".

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Chioveşi şi-a pus angajații la poligraf să afle care-a dat din casă. Un abuz fenomenal suportat de cei care ar trebui să fie crema juridică a țării. Şi-a amenințat inspectorii. A încercat să obțină demiterea şefului acestora, când inspecția a încercat un control pe bune. Cum să nu crezi că face dosare politice? Singura explicație: nu crezi dacă eşti securist, ceea ce explică uşurința numirii, care a şocat masa de manevră tefelistă, omul neavând (la vedere) profilul acceptat de aceştia.

Riddick spunea...

Vreau să aud în parlament taxate toate chestiile astea, şi cuvintele preluate de televiziuni. "Şi mai mult decât atât"...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: