15 august 2017

Anonymous este chiar Sistemul (?)


Am pus "(?)" doar fiindcă se pare că sunt mai mulţi Anonimuşi. Desigur unii dintre ei "contras" autentici, dar mai sunt şi fakers. După cum ne spune chiar Guccifer "RO", Guccifer 2.0 este opera CIA.

Aşadar, siteul The Daily Stormer / https://www.dailystormer.com pe care îl (mai) am în blogroll, coloana din dreapta, apare ieri cu o postare neverosimilă, semnată Anonymous:


END OF HATE: ANONYMOUS NOW IN CONTROL OF DAILY STORMER

THIS SITE IS NOW UNDER THE CONTROL OF ANONYMOUS

WE HAVE TAKEN THIS SITE IN THE NAME OF HEATHER HEYER A VICTIM OF WHITE SUPREMACIST TERRORISM

FOR TOO LONG THE DAILY STORMER AND ANDREW ANGLIN HAVE SPEWED THEIR PUTRID HATE ON THIS SITE

THAT WILL NOT BE HAPPENING ANYMORE


WE HAVE ALL OF THE DETAILS ON THE SERVERS AND WILL BE RELEASING THE DATA WHEN WE FEEL THE TIME IS RIGHT


WE HAVE ALSO GATHERED LOCATIONAL DATA ON ANGLIN HIMSELF AND ARE SENDING OUR ALLIES IN LAGOS TO PAY HIM A VISIT IN PERSON

THIS EVIL CANNOT BE ALLOWED TO STAND

IT TOOK A UNITED FORCE OF ELITE HACKERS FROM AROUND THE WORLD TO BREACH THE SYSTEMS AND THE FIREWALL

WE HAVE HAD THE DAILY STORMER IN OUR SITES FOR MONTHS NOW

THE EVENTS OF CHARLOTTESVILLE ALERTED US TO THE NEED FOR IMMEDIATE ACTION

WE WANT YOU NAZIS TO KNOW: YOUR TIME IS SHORT

WE WILL ALLOW THE SITE TO REMAIN ONLINE FOR 24 HOURS SO THE WORLD CAN WITNESS THE HATE

THEN WE WILL SHUT IT DOWN

PERMANENTLY

Anonymous anunţă preluarea siteului (urmând a-l şterge definitiv) şi adresează o ameninţare autorului, "localizat acolo unde ar fi fugit" (?). Anonymous s-a indignat "în urma relatărilor tendenţioase privind violenţele de la Charlottesville" dar şi "în urma conţinutului fascist, nazist, rasist" (mai degrabă i-aş zice alt-right - dreapta radicală/alternativă).

Nu cred în coincidenţe. Compania de internet hosting GoDaddy care găzduia (pe servere) The Daily Stormer anunţă cu o zi înainte - pe 13 august - încetarea serviciilor pentru acest site. Pe exact aceleaşi motive (formulate gen "încălcarea regulilor de funcţionare") şi tot cu un ultimatum de 24 de ore (pentru găsirea altui internet host). Prea apropiate în timp ambele acţiuni ca să nu te gândeşti la o colaborare extinsă.

Pe contul Twitter "oficial" Anonymous nu este asumat explicit hackingul dar este vizibilă ostilitatea faţă de site şi în general faţă de "alt right" (#1, #2, #3).

Autorul principal, Anglin, declară "recuperarea siteului":
https://web.archive.org/web/20170814213921/https://www.dailystormer.com/anglin-here-ive-retaken-control-of-the-site-the-daily-stormer-never-dies/
... şi confirmă "fuga" din Caucaz (Abhazia, teritoriu desprins din Georgia) până în Africa (Nigeria/Lagos) cu un elicopter militar nigerian (blindat!). Drumul, la acea lungime (de peste 5000 km), ar fi presupus multiple realimentări şi multiple aprobări de tranzitare a spaţiului aerian. Elicopterul (Mi-24 Hind) are o autonomie de 450 km, 1000 km cu rezervoare exterioare.

Aşa apare pe 15 august, deşi acum-acum totuşi nu-l pot accesa:
https://web.archive.org/web/20170815001750/https://www.dailystormer.com

Starea siteului (up sau down), la Is it down right now? (acum este DOWN).

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: