07 februarie 2017

Severin: "întorşi de la Washington, Dragnea şi Grindeanu au periclitat interesele germane în România"

Romania are nevoie de o revolutie de eliberare nationala si sociala, dar nu de miscari anarhice fara lideri si fara programe clare. Anarhia nu poate duce decat la o noua dezamagire colectiva si la prabusirea statului. Aceasta poate servi doar celor care vor sa ne domine, iar nu noua.
Ca şi în cazul lui Severin, eurofederalistul ajuns conjunctural "naţionalist", am rezerve şi în ceea ce priveşte commitment-ul coaliţiei PSD-ALDE către o relaţie bazată pe valori comune cu noua administraţie americană.


[...] Intorsi de la Washington dupa instalarea noii administratii Trump, domnii Dragnea si Grindeanu au procedat la adoptarea rapida a unor acte normative care slabeau capacitatea Germaniei de a controla politicile Romaniei prin teroarea abuzurilor judiciare in folosul intereselor sale economice si al agendei sale geopolitice. Acestea sunt fapte. Dupa cum tot fapt este ca imediat au izbucnit uriase manifestari de strada perfect organizate, in sprijinul institutiilor justitiar-populiste.

Organizarea acestora a impus deschiderea catorva mii sau zeci de mii de "conserve", atent inventariate de partea adversa, consumul acestora pe Maidanul romanesc producand un mare gol in depozitele de agenti acoperiti ale celor implicati in jocul geo-politic si geo-economic est european (cifra cvasi oficiala a acoperitilor din serviciile romanesti singure este de aproximativ 12.000 de persoane, fiecare avand o retea de informatori de aproximativ 30 de persoane, cu un total de 360.000 de persoane apte a dezinforma si manipula, atat prin retelele de comunicare virtuala, cat si in contact real cu cei sincer nemultumiti din variate motive).

Confruntate cu spectrul unui razboi civil in Romania, pe cand acasa problemele li se aduna cu carul, Washingtonul si Berlinul au acceptat un armistitiu concretizat in scrisoarea comuna a celor 6 ambasadori euro-atlantici, prin care au cerut guvernului Grindeanu sa inghita o infrangere tactica apta a confisca victoria strategica a fortelor din spatele strazii, si sa mute, pentru moment, batalia in parlament.

Armistitiul nu inseamna pace, ci doar suspendarea ostilitatilor. Ele vor putea reizbucni inainte ca zgomotul strazii sa se stinga, iar pacea la care se va ajunge in cele din urma risca sa fie cladita pe ruinele Romaniei. Gurile rele spun ca dezmembrarea Romaniei este o chestiune de timp. Cine crede ca acest lucru este imposibil sa priveasca spre Ucraina sau spre fosta Iugoslavie.

Romania are nevoie de o revolutie de eliberare nationala si sociala, dar nu de miscari anarhice fara lideri si fara programe clare. Anarhia nu poate duce decat la o noua dezamagire colectiva si la prabusirea statului. Aceasta poate servi doar celor care vor sa ne domine, iar nu noua.

Romanii trebuie sa rupa lesa, nu sa se repeada unii la altii, asmutiti de cei care i-au pus in ea.

4 comentarii :

Anonim spunea...

Istoria pe scurt.Dupa 1989 Iliescu and co. a fost sponsorizat de reteaua numita acum sorosista pentru a prelua puterea.Li s-a permis sa faca ce vor in Romania,sa se imbogateasca cat vor,cu conditia sa dezafecteze economia Romaniei.Fabrici inchise,vandute pe comisioane grase,agricultura distrusa si pamantul fertil vandut moca,paduri taiate la ras mai intai de jupanii locali cu binecuvantarea ocoalelor silvice.Intre timp,in marele joc geostrategic "sorosistii" au venit direct pe teren si au inceput sa exploateze si ei ceea ce altii deja devastasera.Haitele au inceput sa maraie una la alta si uite asa a fost inventat DNA ca arma contra haitei comunistilor old style.Acum,in 2017 dupa castigarea en fanfare a alegerilor haita veche a crezut ca a invins.Gresit.Degeaba urla ei ca sunt victime,ca ei vor binele tarii,sunt la fel de vinovati,ba chiar mai vinovati pentru ca prin ceea ce au facut incepand cu 90 pot fi acuzati de INALTA TRADARE si de GENOCID.TOTI,ABSOLUT TOTI,de la Iliescu la Marian Munteanu si trecand prin Basescu si Constantinescu ar trebui sa aiba soarta lui Ceausescu din 89.Daca poporul asta nu se trezeste vom ajunge un teritoriu pe care se confrunta unii ca in secolul XVIII.

Riddick spunea...

Mai exact, Securitatea a trădat, iar "activul de partid" a luat ce-a mai rămas. Credeau ei că s-au instalat pe viaţă la bucate, dar iată-i daţi la o parte de o "echipă externă" mult mai tehnică la "extragerea de resurse" (mulgerea României). Asta, după ce au făcut EI treaba murdară şi bizonu' a înţeles aşa: "comuniştii au facut praf ţara, străinii ne ajută cu investiţii". Când de fapt "comuniştii" au fost pe post de agenţi globalişti. Acum ne cer solidaritate împotriva patronilor lor externi. Tactic, ar trebui DOAR PE MOMENT să-i sprijinim, în timp ce ridicăm partide noi, patriotice.

Anonim spunea...

Nu cred ca este bine sa-i sprijinim ,pentru ca ei sunt prinsi in lat si orice zbatere a lor ii sugruma si mai tare.Trebuie ridicate partide patriotice si chiar ar trebui instituite interdictii pentru a intra in noile partide celor care au facut politica peste un anumit nivel in ceea ce s-ar putea numi "vechiul regim".Acei sute de mii care au iesit cu bune intentii si indignati pe buna dreptate nu trebuie sa fie lasati in mrejele ONG-urilor de genul "Uniti Salvam".Problema cea mare este ca lipseste un lider carismatic si cu mare vizibilitate.

Riddick spunea...

Pâi tocmai asta e buba. Cei "mulţi" din stradă sunt deja acaparaţi de "externi", nu e timp acum pentru a-i lămuri, pentru asta trebuie să treacă ani. PE ALŢII trebuie să contăm.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: