03 februarie 2017

Mai adaug un punct la lista Naşului: Negoiţă (PSD) joacă cu Sistemul, nu cu propriul partid

 
Cică ultraşii de la Dinamo au fost trimişi de fraţii Negoiţă "ca să strice" mitingul anticorupţilor. WRONG! Mutarea asta, imagologic, a servit cauzei Păpuşarilor din spatele mitingului ilegal. "Negoiţii" au multe bube-n cap (dosare penale, datorii tolerate) şi de ani de zile este de notorietate faptul că "sunt din alt film", nu de la PSD. Puţini (iar eu, foarte târziu) s-au prins că şi fraţii Mazăre erau din alt film, încercând să predea Constanţa (nu le-a ieşit, însă).

Deci:

1'. S-a vrut "semnată PSD" trimiterea ultraşilor (evident, false flag). Degeaba neagă Negoiţă post factum, nu-i relevant. Ar fi trebuit să ştie despre intenţie, şi să ia imediat atitudine, chiar dacă n-ar fi putut-o bloca. Mişcarea a fost şi una de testare a dispozitivului de pază şi a reacţiei guvernului.

Preşedintele României ori minte ori e prost! Încep să cred că „galeriile” au fost trimise de SRI! Au vrut morţi dar nu le-a ieşit!

1. Cel care da informatia pe piata ca SRI a avertizat Ministerul de Interne in privinta venirii „ultrasilor” cu petarde si cocteiluri Molotov, este Rares Bogdan, prietenul si colegul de banca al lui Hellwig, seful suprem al SRI, numit de Iohannis ! Informatia a fost data dupa miezul noptii !

2. Manipularea a fost maxima ! Adica SRI a zis dar Blonda lui Dragnea nu a tinut cont ! Fiindca „bandita” si-a dorit ca „ultrasii” sa ajunga in piata si sa omoare oameni ca sa sperie demonstrantii ! Adica Blonda ar fi complotat ca „teroristii” sa bage demonstrantii in case ! Va amintiti ?!

3. Ce a uitat Rares Bogdan si SRI-ul lui sa mentioneze este ca „baietii” au dat doua sms-uri la ora 19.43, catre doi sefi din MAI, care sunau asa: o sa vina „ultrasii” in Piata Victoriei ! Halal informatie ! Si gainile stiau ca asa se va intimpla ! Halal promptitudine ! „Ultrasii” erau deja in Piata !

4. Este la mintea unui cocos ca Dragnea si Blonda de la MAI erau ultimii oameni de pe Planeta care si-ar fi dorit reprimarea Demonstratiei prin „ultrasi” ! Asta le mai trebuia ?! Sa fim seriosi !

5. MAI, prin Doi si’un sfert, serviciul secret al MAI, au tradat-o pe Blonda lui Dragnea ! Profesionistii din acest Serviciu puteau usor sa ii izoleze pe „ultrasi” inainte sa intre in Piata Victoriei…si departe de Demonstranti !

6. Problema este ca SRI este inca adevaratul stapin al lui Doi si’un sfert ! Deci au avut comanda sa o tradeze pe Blonda ! Coldea stie mai bine…

7. Iohannis vine ca un mincinos sau ca un prost si o acuza public pe Blonda ca sa loveasca in Dragnea ! Pai mai bine intreba SRI-ul de ce a dat informatii atit de tirziu si atit de vagi ? Mai bine intreba Serviciul Secret al MAI de ce nu a izolat „ultrasii” undeva mai departe de Piata Victoriei ?! SRI da informatii vitale pentru viata a 150.000 de romani prin sms ?!

Daca vreti sa nu mai fiti mintiti, recititi insiruirea de fapte de mai sus ! E aproape evident ca „ultrasii” au fost trimisi in Piata Victoriei de catre SRI cu acceptul Doi si’un sfert !

Ce rezulta de aici ?! Serviciile se pisa pe viata romanilor in general si au riscat vietile si integritatea fizica a 150.000 de romani doar pentru Bataliile lor Politice ! Era riscant sa mai inventeze „teroristii” din Decembrie ’89, care au bagat romanii in case ! Nici bebelusii nu i-ar fi crezut !

Inteleg bine ce e in mintea securistilor lui Iohannis ! Au pierdut STRADA !

http://www.nasul.tv/presedintele-romaniei-ori-minte-ori-e-prost-incep-sa-cred-ca-galeriile-au-fost-trimise-de-sri-au-vrut-morti-dar-nu-le-a-iesit/

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: