30 august 2016

"He just nailed it"


Un comentariu al unui cititor al blogului meu "fotografiază" perfect situaţiunea:

Se pare ca in Romania nu mai exista nici un singur partid necontrolat de servicii (si nici vreun mare ziar sau post de televiziune), iar serviciile - nu mai am nici o indoiala - sint controlate din exterior, tot circul politic de fatada si maimutareala statului de drept - de la prezident la parlament, justitie si guvern - fiind doar spectacol pentru prostime, praf in ochi, un ecran pe care se proiecteaza scene de lupta politica simulata si tot felul de alte non-stiri garnisite abundent cu imagini de femei despuiate doar ca sa-i tina pe prosti ocupati si cu ochii in ecran. Romanii sint ca intr-un autobuz fara sofer (dar condus de la distanta, asa cum se conduc dronele) care alearga spre nicaieri cu perdelele trase, impiedicati sa vada altceva decit interiorul autobuzului, peisajul cu munti, dealuri, verdeata, riuri, aer curat etc. prin care trec fara sa opreasca (si chiar fara sa stie ca exista) fiind rezervat exclusiv "elitei" care i-a inghesuit in autobuz, a tras perdelele, a inchis usile si a apasat pe butonul GO.

PRU e, evident, o incropeala securistica. Au vazut si ei sondajele sociologice, au vazut trendul european, au vazut locul gol pe "esichierul politic" si FLEOȘC! au scos la inaintare un "partid nationalist", aspirator de "romanism de tip nou", d'ala fara Dumnezeu, doar cu dinti scrisniti si pumni strinsi, ca in filmele cu prosti. Puteau sa rateze ocazia? Puteau sa riste sa lase locul neocupat?

Am citit acum citeva luni niste "opinii" semnate Bogdan Diaconu pe, mi se pare, blogurile "Adevarul". Erau atit de stravezii, de false, parca scrise de niste securisti cu 4 clase pentru altii inca si mai prosti, incit pur si simplu individul si partidul lui nu ma intereseaza.

Si pentru mine e clar ca e nevoie de o revolutie. Si nu doar in Romania, ci in toata Europa de Vest si chiar in USA-Canada. Neomarxistii trebuie pur si simplu smulsi din radacini si maturati de la putere impreuna cu toata "elita" financiar-bancara din spatele lor. Imi zicea un amic american ca spera ca, atunci cind va izbucni, nemtii, scandinavii, francezii, belgienii, olandezii etc. sa fie atit de destepti incit sa se indrepte, inainte de orice altceva, spre principalii criminali - POLITICIENII aflati la putere si "ELITA" din spatele lor - si abia apoi impotriva invadatorilor musulmani, deportari etc.

De cite ori o vad pe Merkel imi amintesc de pozele cu comunisti spinzurati de stilpii de iluminat din Budapesta anului 1956, de Ceausestii cazuti pe jos linga zidul ala de la Tirgoviste, de Saddam Hussein cu streangul in jurul gitului asteptind sa cada la subsol si de urletele ca de porc injunghiat ale lui Gadhafi stabbed with a bayonet in the anus. Si aceleasi imagini imi revin in memorie si cind ii vad moaca idiotului pe nume François Gérard Georges Nicolas Hollande, idiot care, inteleg din presa, urmeaza sa riste o vizita la Bucuresti in zilele urmatoare. Poate i se organizeaza o primire ca Stelei pe stadionul din Giulesti, cu huiduieli de sa se intunece cerul. Sau poate ii organizeaza cineva o mare adunare populara, asa cum i s-a organizat lui Ceausescu pe 21 decembrie 1989.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Revin cu o observaţie. La Gaddafi a fost "comandă externă", mult mai evident decât în cazul Saddam Hussein, unde măcar s-a mimat "actul de justiţie". Oare de ce l-a abanonat Putin ? Spre deosebire de al-Assad, pe care-l susţine puternic, militar şi politic. Din cauză că începuse o colaborare strânsă cu UE, împotriva avertismentelor Rusiei ? Summitul UE-Africa din 2010 (noiembrie) a avut loc la Tripoli, Libia. În anul următor Gaddafi este răsturnat de un război civil combinat cu o lovitură de stat şi o intervenţie militară UE/NATO.

The 2007 Joint Africa-EU Strategy , decided by 80 African and European heads of state. The Strategy encompasses the Africa-EU Partnership, the overarching political framework defining bilateral relations. Its goal is a partnership between equals that will jointly tackle issues of mutual concern - http://www.eeas.europa.eu/africa/

http://www.africa-eu-partnership.org/sites/default/files/documents/eas2007_joint_strategy_en.pdf


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: