07 decembrie 2010

Ar fi bine să nu fie doar planuri



-Trezirea, PDL !-

Evenimentul zilei are azi un articol - PDL face planuri de excludere a lui Preda - din care aflăm că "excluderea din PDL [a lui Cristian Preda] s-a împiedicat, pe moment, doar în indecizia lui Emil Boc şi în dificultatea de a explica public o astfel de mutare. Planul rămâne însă în picioare". 

Se pare că nici pentru cei care au votat moţiunea de cenzură nu s-a luat (încă ?) măsura excluderii, încât aflăm de la Realitatea TV că Oajdea, prezent acolo pe la diverse emisiuni, ar reprezenta... PDL (Oajdea este propus pentru excludere, împreună cu alţii care au votat moţiunea de cenzură, de câteva luni bune).

Eu nu ştiu cine îi influenţează deciziile lui Emil Boc în cadrul partidului, dar ar fi momentul să calce şerpii pe cap, odată pentru totdeauna. Indecizia sa nu face decât să le dea timp ca să atace încontinuu PDL şi să influenţeze simpatizanţii PDL naivi să susţină viitorul partid al "sectei" (hai, nu vă faceţi că nu ştiţi că ăştia coc un nou partid...).

Cât despre "dificultatea de a explica public o astfel de mutare"... Alt stereotip creat de mass-media şi întreţinut de ea şi de blogosfera şi ONG-urile "bidon" care alcătuiesc echipa de zgomote a sectei Soros care subminează PDL - de câte ori s-a cerut socoteală PSD-ului sau PNL-ului când au exclus vreun membru de partid indezirabil ?!

Atenţie şi la Falcă, acest maimuţoi corupt care joacă (cu voia lui, să fie clar !) rolul de "politician corupt susţinut de PDL", numai bun ca să fie invocat drept argument de sorosişti.

Trebuie curăţenie şi la ISP, ajuns un instrument de subminare a PDL.

12 comentarii :

Riddick spunea...

Faza cu telefoanele lui Falcă date lui Macovei (la Bruxelles, ea zice că nu a deschis, deci nu au vorbit), apoi lui Mihai Poliţeanu (asistentul lui Macovei, şcolit la Central Europe University de la Budapesta, fondată de George Soros)poate avea una din două explicaţii:

- medicală (psihiatrică - adică, Falcă este atât de idiot încât crede că ăla nu va face publică convorbirea în care l-a ameninţat);

- regie (varianta spre care înclin să cred - toţi sunt înţeleşi, Falcă joacă rolul de corupt - acţiune false-flag pentru imprimarea imaginii de partid corupt).

Crystal Clear spunea...

Am stat si m-am gandit putin si s-ar putea ca si povestea cu Antonie Solomon sa fie tot o actiune constienta de discreditare a PDL

Asteptam.....

Riddick spunea...

La Solomon probele sunt la limită, poate fi şi acolo o regie, ştiind că ar scăpa ieftin la final, ba poate chiar basma curată, dar efectul ar ramâne în electorat.

Din 2009, atacul la PDL are ca temă principală acuzaţia de "partid corupt", nu "cu (unii) politicieni corupţi", care sunt acolo, "inevitabil".

Riddick spunea...

TANAAAMMM !

MI-A CĂZUT FISA:

FALCĂ SPUNE (APUD POLIŢEANU):

"Voi ["secta", adică] subminaţi partidul din interior, voi nu va pricepeţi la politică'.

Aşadar, "o afirmaţie falsă", nooo ?

Crystal Clear spunea...

Ce teatru prost !
Boc ar trebui sa mature cu toti

Crystal Clear spunea...

Vad ca Stolojan la salvat pe moment pe C Preda

"Excluderea a fost pusă în aşteptare, pe moment, de o observaţie a lui Theodor Stolojan: “Nu putem exclude pe cineva aşa, pe picior. E nevoie de o analiză şi de explicaţii publice”.

Riddick spunea...

Era de aşteptat.

Crystal Clear spunea...

Stolojan si Stoica sunt artizanii la vedere ai eroziunii din interior

Riddick spunea...

Şi de curând, şi Sulfina Barbu.

Crystal Clear spunea...

Pe cei mai in varsta ii inteleg : au o educatie comunista, legaturi de prietenie vechi,mentalitati comuniste formate in 50 de ani etc, etc.
Dar pe cei mai tineri care se lasa pus si simplu prostiti de educatia sorosista nu pot sa-i inteleg absolut deloc.
Oare ei nu gandesc cu capul lor ????

Riddick spunea...

Gândesc, dar sunt mercenari. Au ştiut de la bun început ce fac.

Crystal Clear spunea...

Daca este asa, atunci este foarte,foarte ,foarte grav.
Cel mai grav !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: