13 mai 2016

PSD ori termină cu mascarada, ori o ia pe urmele PDL


O s-o spun p-a dreaptă: voturile vin de la cetăţeni, nu de la ambasadele care-şi latră interesele (şi always interesele, şi only interesele - ale lor !). Dar nu cred că în prezent avem o majoritate de cetăţeni, ci una de tembeli; şi nici nu cred că PSD este un partid pro-România.

Punctul forte al PSD (în parlament) era jocul pe proceduri, mai exact stăpânirea lor. Se pare că lucrurile nu mai stau aşa, din moment ce Zgonea încă mai este preşedintele Camerei Deputaţilor. Fiindcă PSD nu a mai făcut paşii în ordinea necesară, n-a mers pe procedură: a început cu darea afară a lui Zgonea din partid, deci şi din grupul parlamentar PSD de la Cameră. Iar schimbarea preşedintelui Camerei se face (conform regulamentului) la cererea grupului parlamentar de care aparţine (niciunul: Zgonea, acum, este "independent"). 

Aşa că Ambasada LGBT i-a tras un bobârnac pesedeului, punând fundiţă roşie la scaunul speakerului Zgonea, la Deveselu:
  

deşi poate fi (?) şi un marcaj iniţial (pentru cadru - aşezarea camerelor foto), scaunul find probabil aşezat central

Chirieac zice că PSD nu se va mai mai atinge de Zgonea. Şi parcă l-aş crede, given the circumstances...

2 comentarii :

Anonim spunea...

Da, "voturile vin de la cetăţeni", dar ei, saracii, nu stiu ce fac. Sint pur si simplu minati ca niste vite spre un candidat sau altul, votind de cele mai multe ori impotriva propriilor interese. Evident, fara sa aiba habar de asta.

"Dar nu cred că în prezent avem o majoritate de cetăţeni, ci una de tembeli;"

Eu nu ii mai acuz de mult. Nu sint mai tembeli decit americanii, sint doar la fel de dezinformati si manipulati de cei care controleaza MSM, asa cum sugereaza cele doua imagini de mai jos:
http://pbs.twimg.com/media/CczZ1U3UMAEdGCm.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-670OpgSMcGc/VQ9NNGT3K7I/AAAAAAAAEeI/my4h8JCzBz0/s1600/james-carville-quote._constituents_4_.jpg

Cum Dumnezeu poate un american in deplinatatea facultatilor mintale sa o voteze pe nenorocita de Hitlery? Vad ca, cel putin la intentii, in momentul asta 1 din 2 americani i-ar cam da votul ca sa devina POTUS. Te trezesti uitindu-te ca curca-n lemne la chestiile astea.

Democratia e o prostie ("credința ridicolă în înțelepciunea colectivă a ignoranței individuale" - H.L. Mencken) si o farsa pe care o joaca manipulatorii maselor.

Singura solutie e expansiunea alternative media, a blogurilor independente care toaca cu rabdare si tenacitate, zi-de-zi, minciunile MSM.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

La români mai acţionează (în subconştient) frica, "se duc" cu cine li se pare a fi mai "jupân", mai tare. În speranţa că vor avea acces măcar la nişte firimituri rămase de pe urma lui.

Establişmentu-i îngrijorat, în State. Cică jumătate din votanţii democraţi ai lui Bernie Sanders ar vota, la o adică, cu Trump. La republicani, ultra-neoconii încep să declare pe faţă: fie nu se duc la vot, fie votează cu Hillary Clinton, fie vor scoate un candidat propriu (Romney ?). Şi Reagan avea în primăvară aproape 10 procente în urma favoritului (de la democraţi). Dar acum e mai greu, o parte semnificativă din dispozitivul republican e pe faţă contra lui Trump. Personal, estimez o scindare a GOP în câţiva ani, mai ales dacă Trump va câştiga. Şi ori apariţia unui partid "neocon" (dacă neoconii pierd partida-n GOP), ori a unui partid de dreapta "as it should be", dacă neoconii câştigă controlul total în GOP,

Orice om "trezit" (de media alternativă), pentru Ei e pierdut pe veci. De-aia turbează d-lor. ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: