07 iunie 2015

Capsali nailed it !Iulian Capsali, pe (noul) său cont Facebook:
Un amestec de slugărnicie și arivism, tipic pentru politicianul român, penibilul pesedist Cazanciuc. În fața unui oficial UE, îmboldit de o activistă, s-a gândit că e bine să se evidențieze în fața lumii și să propună o lege a căsătoriilor homosexuale, după ce legea parteneriatelor tocmai a fost respinsă.
În numele cui vorbește acest tembel? Al poporului? Al electoratului PSD? Al lui Ponta?
Asta era problema lui, când tot sistemul încalecă legislativul și executivul? Nu putea dormi noaptea?
Mai aveți mulți din ăștia de strânsură, de ne-au pus pe tavă ca pe o colonie africană?

6 comentarii :

Riddick spunea...

http://riddickro.blogspot.ro/2015/06/daca-nici-asta-nu-i-un-semnal-pentru.html

Anonim G spunea...

Dar e logic, de ca va mirati asa de tare, domnule Capsali !?
Buzatul ala(are buzele la fel de mari ca Silviu Brucan, numai culoarea pielii si a parului difera) stia ce urmeaza si a vrut sa puna in contul lui Ponta reactiile negative ale cit mai multor romani, potentiali sustinatori !
Fiindca, dincolo de orice simpatie politica, propunerea unei astfel de ''legi'' odioase este de natura sa te faca sa vezi negru si sa uiti de orice ratiune cind e vorba de presupusul initiator, adica, in acest caz, guvernul Ponta, nu buzatul in cauza.
Intotdeauna cind sint momente de inflexiune in viata Tarii apar de nicaieri BUZATII !!!
Astia pot fi acuzati de orice, dar de inconsecventa actului de tradare NU !!!
Iar daca tradarea l-ar privy numai pe Ponta nu ar fi niciun deranj, dar e vorba de noi, toti, care timp de zece ani am suportat dementa regimului basescu !
Acum s-ar vrea reluarea acestui regim, sub conducerea lui iohanis, pentru a satisfice menopauza comunistei de la Berlin , care nu inghite lipsa de austeritate despre care a invatat ea la invatamintul politic pe vremea lui honeker.

Anonim G spunea...

Iata cine trage sforile prin coloana a 5-a ca sa schimbe guverne in Romania !
Argumente as putea isira mai multe dar cred ca nu e nevoie !

Riddick spunea...

Cazanciuc e şi neam cu Ponta, si totuşi s-a disociat de el, a zis că "DNA n-a greşit". Îl va mai tolera PSD ca ministru ?

Anonim spunea...

Capsali e sosia lui Geoana in varianta EURO-parla-mentare.

Riddick spunea...

Se pare că e tot omul Sistemului, pe partea naţionalistă, după cum Dan Diaconescu este/a fost pe partea populistă - "alternative controlate".

Dar s-a văzut în 2012 că 16 % (procentul PP-DD) vrea altceva.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Bogdan Chirieac, 2013: "Cu alte cuvinte, Germania a avut dreptate să considere România o țară neguvernabilă. Poate de aceea sunt necesare și Statele Unite ale Europei cu Berlinul pe post de Washington. Astfel, în sfârșit, și aceste teritorii însemnând România, Bulgaria, dar și Italia, Grecia, Ungaria, vor deveni guvernabile."

Postări populare (nu P.P.E. !):