Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

29 martie 2016

România sub diktatul ambasadelor străine. Eliberați-vă, români!


Ambasadele marilor puteri occidentale au dovedit în 26 de ani că nu vorbesc pentru interesele românilor, ci doar ca și căpușe ale multinaționalelor pe care le reprezintă ca să le dăm pe tavă petrolul, pădurile, resursele minerale, pământul agricol sau apa de izvor. Românii trebuie să-și recupereze țara și să nu mai asculte de ambasadele occidentale care urmăresc strict interesele economice ale țărilor pe care le reprezintă și să ne exploateze din toate punctele de vedere. Primul semn al independenței și suveranității noastre ar fi ca românii să voteze partide care refuză să fie megafoane ale intereselor ambasadelor străine de la București. Când o personalitate română politică sau culturală e criticată de o ambasadă străină, atunci pe aceasta s-o votăm sau promovăm, sigur apără interesele românilor și deranjează operațiunile de spoliere ale ambasadorilor și consulilor străini la București. Din 2007 România a devenit fidela ascultătoare a indicațiilor ambasadelor occidentale și românii o duc tot mai rău de la an la an, iar țara se golește de resurse și oameni. 
NapocaNews

În România nu e democrație. Țara e condusă de marionete mecanice finanțate și postate în fruntea țării de către marile capitale occidentale. Adevăratele forțe politice care conduc România, ca o subcolonie supusă doar intereselor străine, sunt ambasadele marilor puteri occidentale de la București. În România nu mai poate fi numit cineva într-o funcție publică fără avizul unei ambasade străine care se amestecă brutal și ilegal în treburile interne ale României. Până și o funcție fără prea mare importanță, cum e cea de membru al Consiliului de Administrație în TVR trebuie să aibă acceptul unei ambasade străine. E strigător la cer cât de slugarnici am devenit. E penibil cum politicienii noștri ling clanțele ambasadelor străine și pun în practică directivele acestora ca pe vremuri negrii din coloniile africane numai și numai pentru metropolă. România nu e stat independent, ci o sucursală a ambasadelor marilor puteri occidentale. S-a ajuns la o culme a penibilului, ca Oana Stănciulescu să fie respinsă într-o funcție minoră că nu vrea Ambasada Israelului. Dar noi îi întrebăm pe politicienii israelieni pe cine numesc ei în funcții publice interne? Niciodată. Cum își permite o ambasadă să se amestece brutal în treburile interne ale unei televiziuni naționale ?

Într-o scrisoare deschisă adresată ambasadorului Israelului în România, Oana Stănciulescu afirmă demn că punctul de vedere al ambasadei (în care se afirma că jurnalista a avut nenumărate exprimări publice antisemite si simpatii vădite faţă de Mișcarea Legionară), “atât de dur”, este nefundamentat. “Am primit cu multă dezamăgire vestea că misiunea diplomatică a Israelului la București și-a exprimat un punct de vedere atât de dur – și, după cum voi arăta în această scrisoare, nefundamentat – cu privire la persoana și activitatea mea jurnalistică. Mai mult Ambasada Olandei neagră de furie că nu primește ca sinecură portul Constanța, ca să îl controleze și să nu facă concurență economică celui din Rotterdam ne dă cu flit în chestiunea Schengen. Și ne impu sub acoperirea intereselor economice brutale în România lipsa drepturilor LGTB. Ambasada Olandei la București susține crearea unor cluburi în cadrul universităților unde studenții homosexuali să se întâlnească. Aceste cluburi vor servi ca loc „de dezvoltare a ideilor și inițiativelor de combatere” a „homofobiei” și „transfobiei” în mediul academic.

Mai prejos nu se lasă nici ambasadorul american Hans Klemm care se poartă ca un consilier sovietic din anii `50, care critică BOR, ne spune pe cine să amendeze ANAF, ce televiziune românească trebuie să-și pună cenușă în cap, și la ce paradă gay trebuie să mergem. Pe aceeași linie se poartă și ambasada Austriei, care e nemulțumită că a primit doar Petromul și pădurile, pentru acceptarea integrării țării noastre în UE. De fapt, ei ne vor pe lângă averea țării, să devenim mancurți și să ne vindem sufletul poporului. Exemple negative, cum ambasadele occidentale se poartă în România ca într-o subcolonie africană, sunt multe. România a ajuns să fie guvernată de ambasadele străine, de aceea românii ar trebui să ia hotărârea să voteze pe viitor doar cu acele forțe politice românești care sunt criticate de aceste adevărate coloane a cincea a intereselor străine în țara noastră. Ambasadele marilor puteri occidentale au dovedit în 26 de ani că nu vorbesc pentru interesele românilor, ci doar ca și căpușe ale multinaționalelor pe care le reprezintă ca să le dăm pe tavă petrolul, pădurile, resursele minerale, pământul agricol sau apa de izvor. Românii trebuie să-și recupereze țara și să nu mai asculte de ambasadele occidentale care urmăresc strict interesele economice ale țărilor pe care le reprezintă și să ne exploatează din toate punctele de vedere. Primul semn al independenței și suveranității noastre ar fi ca românii să voteze partide care refuză să fie megafoane ale intereselor ambasadelor străine de la București. Când o personalitate română politică sau culturală e criticată de o ambasadă străină, atunci pe aceasta s-o votăm sau promovăm, sigur apără interesele românilor și deranjează operațiunile de spoliere ale ambasadorilor și consulilor străini la București. Din 2007 România a devenit fidela ascultătoare a indicațiilor ambasadelor occidentale și românii o duc tot mai rău de la an la an, iar țara se golește de resurse și oameni. Ajunge cu diktatul intereselor coloniale ale ambasadelor marilor puteri occidentale. Eliberați-vă, români!

Un comentariu :

Riddick spunea...

"să le dăm pe tavă"

Nu numai cele enumerate mai sus, ci şi "cota de piaţă". Internă dar şi externă. Întreprinderile de stat, chiar dacă - în mod obiectiv vorbind - erau rămase în urmă, deţineau totuşi cote de piaţă. "Deranjau". Parte au fost lichidate iar restul produc în beneficiul altora, statul oprind numai 16% din profit. Or fi producând (valoric) de 6-7 ori mai mult spre a compensa ? (6/7 x 16% ~ 100% - profitul).

Se aude că s-ar privatiza Regia Sării (SALROM), unde statul mai deţine doar un precar 51%. Reluarea unei iniţiative a guvernării Băsescu-"MRU". Ce argumente să găseşti, de ce n-ar funcţiona bine un monopol de stat pe o resursă importantă ?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):