22 februarie 2015

O “doză” de manipulare, marca „Sebastian Ghiţă” ?


AGERO:

Lecturând “declaraţia doctă” a parlamentarului Sebastian Ghiţă referitoare la faptul că “pe teritoriul României acţionează şi servicii secrete străine, şi partenere, şi inamice. Fac spionaj şi recrutează şi în justiţie, şi în presă, şi în politică”, cunoscând faptul că nici Sebastian Ghiţă n-a fost “uşă de biserică” în tinereţea serelistaă şi manifestările corporatismului incipient din România, mă întreb dacă nu cumva, cetateanul Ghiţă, membru în Comisia de control a SRI, nu era într-o pauză de logică, în “tranşă indusă”, consiliat de eminenţele cenuşii din “divizia diversiune” a unor servicii, având misiunea de a mai crea, artificial, o tema care să determine şi să convingă demnitarii şi populaţia de necesitatea urgentării implementării legilor tip “big brother”, necesare “îngenuncherii” rebelilor ce promovează adevărul, invocând dreptul la opinie. Rupându-l însă de “realitatea indusă”, întreb, ca un individ ce a dat multe examene psihologice în viaţă, în condiţii de stres: Care v-aţi bătut joc şi i-aţi luat “medicamentele” şi “calendarul” acestui individ, conectandu-l, fără aparate, la adevăr ? Păi, ajungea România să nu mai aibă, în exploatare, petrolul, gazele, energia, apă curentă, telefonia, industria cimentului, a prelucrării metalelor, industria chimică (ce-a mai rămas din ea), vitale pentru economie şi, în curând, controlul asupra taxelor şi impozitelor în proporţie de 100%, dacă n-ar fi fost penetrată de servicii străine, ce ştiau, încă înainte de 1989, ce este valoros în România?
     Dacă n-am fi fost atât de tâmpiţi încât să fim "informatorii" agenţilor (ia întrebaţi-l pe D-l veşnic deputat, beneficiar al “algoritmului” electoral, Mihăiţă Calimente, ce relaţie a avut cu Walter Esposito, ofiţer în serviciile italiene, care a fost "găbuit" de SRI, prin anii 92-96, că făcea spionaj economic în România ?), n-am fi exploatat, păstrând profitul în România, toate resursele naturale cu care ne-a "înzestrat" Dumnezeu şi le-am fi cedat, pe gratis, străinilor ? Dacă n-a fost o “spovedanie”, D-l Ghiţă a uitat, cumva, cum vindea motorină pentru agricultură (fără taxa MTR) către "OMV România Mineral Oil" SRL, ce se asociase cu Patriciu (25% din "Rompetrol", suma care, după ce a fost încasată de "Rompetrol", a făcut obiectul manipulării pe bursă), sau a omis deliberat s-o facă, inventând scenariul ca şi cum ar fi depistat totul prin logică şi informaţie ? Se face că n-a ştiut că “privatizarea PETROM”, este opera “agentului” austriac al „OMV”, Wolfgang Ruttenstorfer, care a condus cea mai eficientă acţiune de spionaj din România, corupând, prin intermediul lui Patriciu, toată clasa politică din România, în frunte cu Năstase ? Ghiţă se face că a intuit ceea ce nu n-are cum uita, adică cum l-a ajutat (direct sau indirect, naiba, Ghiţă şi Ruttensdorfer ştiu !) pe Wolfgang Ruttenstorfer şi “OMV” să pună mâna pe “Petrom”, prin cea mai mizerabilă acţiune de corupţie, şantaj, mită şi spionaj economic din istoria României ? De ce nu ne spune că în urmă acestei "reuşite", având la bază spionajul economic, bazată, exclusiv pe coruperea autorităţilor, Wolfgang Ruttenstorfer a fost “recompensat” de şefii corporaţiei “OMV”, cu "preşedinţia" „OMV – PETROM” şi este şi astăzi în consiliul de administraţie al „OMV” Austria, fiind considerat “artizanul” preluării “Petrom” de către “OMV”, prin mită şi trafic de influenţă, speculând lăcomia şi prostia celor din guvernul Năstase, care furaseră “Petrom” în aşa hal încât îl aduseseră în pragul falimentului ? Serviciile noastre şi, în special, Coldea, cunosc această parte din CV-ul lui Ghiţă ? L-au "analizat" în postura de, probabil, "agent" al “OMV” Austria, prin "prietenia" cu Wolfgang Ruttenstorfer şi afacerile derulate cu “OMV Mineral Oil România” SRL, pe D-l “doct” în contraspionaj, Ghiţă ? Aşa că nu mai puneţi botul la “vrajelile” D-lui Ghiţă, pentru că nu e o nici “somitate” în materie de perspicacitate si nici vreun patriot interesat de soarta valorilor Romaniei. E doar un “colaborator” cu experienţă şi vorbeşte din “păţanii”. Ştie exact ce spune, fiindcă citează din "cazier", că doar n-o fi atât de imbecil să vândă "din casă", informaţii "clasificate". De ce nu ne spune însă, până la capăt, cu subiect şi predicat, partea întunecată a negocierilor privind preluarea “Petrom” de către “OMV” şi câte acţiuni la purtător au demnitarii români, la “OMV”, ce s-au ocupat de “privatizarea Petrom” ? Sunt 100% convins că o cunoaşe. Dar cand „interesul” guvernează conştiinţa, restul e bla, bla, bla...

Ec. Pavel Roman

Un comentariu :

Riddick spunea...



Deputatul Sebastian Ghiţă, membru în Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat ca pe teritoriul României se întâmplă lucruri de-a dreptul îngrijorătoare.

Servicii secrete ale altor state recrutează politicieni, jurnalişti şi oameni din justiţie."Este evident că pe teritoriul României acţionează şi servicii secrete străine, şi partenere, şi inamice. Fac spionaj şi recrutează şi în justiţie, şi în presă, şi în politică. Sper că serviciile secrete româneşti nu vor pierde această bătălie. Serviciile româneşti trebuie să aibă capacitatea să se contrapună acestor tendinţe. Trebuie să avem o limită până la care reducem puterea serviciilor româneşti", a declarat Ghiţă într-un interviu la B1 TV.

http://www.ziuanews.ro/stiri/sebastian-ghita-serviciile-secrete-straine-au-oameni-in-politica-presa-si-justitia-din-romania-157946


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: