20 februarie 2015

Ce avantaj strategic mai are România din gazul propriu după scumpiri de 30%?


Ziarul Financiar:

Într-un singur an, preţul gazului din producţia internă pentru consumatorii industriali a crescut cu circa 30%, preţul intern fiind aliniat la referinţele de preţ europene.

De la 1 ianuarie, nicio mică afacere nu mai beneficiază de tarife reglementate, doar popula­ţia fiind în continuare protejată.

Cine mai plăteşte factura la gaze în aceste condiţii şi ce avantaj strategic mai are Ro­mânia când resursele sale in­terne se vând la preţuri inter­na­ţio­nale? [...]

2 comentarii :

Anafura mamii lor de criminali ! spunea...

''Cine mai plăteşte factura la gaze în aceste condiţii şi ce avantaj strategic mai are Ro­mânia când resursele sale in­terne se vând la preţuri inter­na­ţio­nale? ''[...]

Care ''resurse interne'' ?

Nu vreti, sau nu puteti, sa acceptati ca Romania nu mai exista decit ca un nume fara continut pe o harta(cit o mai fi si acolo) ?

Si, apoi, pe cine intreaba articolul ?
Cui i se adreseaza?

Adrisantul e gresit, ca si maniera !

Intrebarea trebuie adresata criminalilor TRADATORI care au distrus o ''tara la cheie'', profitind de prostia unui popor timpit cu tot felul de diversiuni, care-si merita PE DEPLIN soarta, iar maniera de adresare corecta nu are a face cu limbajul ci cu alte mijloace .
Asa ca, intrebarea din articol e RETORICA SI, OARECUM, DIVERSIONISTA !
Ca sa dispara intrebarea ar trebui ca romanii sa se alature grecilor, ungurilor si altor popoare sau forte politice si sociale care doresc DISTRUGEREA MONSTRULUI SUPRANATIONAL, TEMNITA POPOARELOR, NUMIT UE DE DEMENTII CARE IL STAPINESC SI NE STAPINESC !
Dar populatia romaneasca nu poate sa se ridice in pozitia ortostatica, fiindca nu este maturizata si apartine altor etape istorice de dezvoltare, fiind tocmai buna pentru conditia de sclavi !
Asa ca, resursele sint ale altora care conduc de aiurea, asa cum procedeaza cu tot continentul african, sud-american, parte din cel asiatic si vor sa-si aduca in curte tot Globul, dar ''aiasta ii va pierde'' .

Cit despre factura la gaz, ea va fi platita de romani, in timp ce se roaga de criminalii de la ''bruxel''sa-i mai pasuiasca o secunda si sa nu le creasca, inca , tarifele .
In timpul asta tradatorii conduc in continuare o populatie aproape complet decerebrata.....

Riddick spunea...

"Romania nu mai exista decit ca un nume fara continut pe o harta(cit o mai fi si acolo)"

Şi, ne mulţumim să acceptăm asta ? Sau spunem lucrurilor pe nume, în pregătirea viitoarelor acţiuni de "depanare" ?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: