26 decembrie 2014

False Flag Alert! US Nuked From The Inside


monitorizarea pare a fi
pentru atacurile cu destinaţia SUA
Se pare că cineva de pe teritoriul SUA efectuează atacuri cibernetice masive asupra unor obiective aflate tot pe teritoriul american. Urmează un false flag aflat acum în pregătire, care va "exploda" în curând ? Sau nu-i decât conspiraţionism ? Sau, poate, un "alibi prealabil" ("nu noi ! nu noi !") ? Imaginile par a fi de la un site specializat (NORSE), care arată în timp real atacurile cibernetice (originea şi destinaţia lor).

All News Pipeline ("False Flag Alert! US Nuked From The Inside"):



se vizionează mai bine în full screen

6 comentarii :

Riddick spunea...

False Flag Alert! US Nuked From The Inside

https://www.youtube.com/watch?v=uOyTOPcK6yM#t=349

https://www.youtube.com/user/Spreeeziee/videos


Is the FBI Wrong about North Korea Hacking Sony?

http://blog.norsecorp.com/2014/12/23/is-the-fbi-wrong-about-north-korea-hacking-sony/

Riddick spunea...

Norse Live Attack Map
 
http://map.ipviking.com/

http://www.norse-corp.com/blog-thursday-140320.html

Riddick spunea...

În poza din dreapta este surprins un moment "mai liniştit", am văzut apoi live cifra de peste 10.000 de atacuri simultane. Ei, bine, DA: SUA->SUA. N-are-a face că "originea lor" era pe locul doi-trei, după China (şi Turcia, sau altcineva).

Crystal Clear spunea...

EXTRAORDINAR DE INTERESANT !

Incredibil !

Mersi frumos pentru info !

Riddick spunea...

:)

Aş înţelege dacă ar fi simulări, la obiective care trebuie testate la "stressul cibernetic". Or fi şi unele teste neanunţate, dar volumul şi durata atacurilor sunt "waaaay too big" ca să reziste această explicaţie.

Crystal Clear spunea...

"Lena" mai avea niţel şi declanşa WW3 sau WW4 ... ;)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: