22 decembrie 2014

Confiscarea "revoluţiei" - acum, prin diluarea internaţionalistă "de dreapta"

Suntem un popor de oameni harnici, harnici şi buni 
Şi-aşteptăm de undeva, de la cineva, de la oricine să facă minuni 
Am vrea, foarte mult ne-ar plăcea să fie şi la noi ca-n SUA 
Şi ne mai tot gândim ce bine e şi în UE. 
Şi ca-n SUA, şi ca-n UE, asta e cea mai buna soluţie 
Dar până când se va rezolva ceva 
Să cântăm cu toţii ca-n Africa... 
SUA, UE... 
 
Taxi - Suaue
Indiferent ce reprezintă pentru unii sau pentru alţii UE sau SUA (fie şi-n varianta obamo-socialistă), steagurile acestora n-au ce căuta la o comemorare a unui eveniment istoric naţional.

Trei remarci: 1) contestatarii (eurocomunişti !) sunt scandalizaţi doar în privinţa steagului american, trec sub tăcere etalarea cârpei albastru-galbene, care nici măcar nu-i un steag; 2) politicienii vin cu lumânări doar la aniversarea loviturii de stat din 22 decembrie, nu la comemorarea "revoluţiei" (bucureştene) din 21 decembrie; 3) arboratorii steagurilor non-RO (gen În Linie Strâmbă) nu au în vedere interesele naţionale româneşti.

 după 25 de ani: de la Kaghebé la Suaue

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Întreabă unul , mai jos :

Istrate Andrei : si cu steagul UE cum ramane?


https://www.facebook.com/rezistenta/photos/a.451543261586610.1073741826.451541878253415/760505730690360/?type=1&comment_id=760774827330117&offset=0&total_comments=5

Crystal Clear spunea...

cea mai buna etichetă este : TRĂDARE !

Crystal Clear spunea...

Mi-e că ăştia de la ILD pregătesc vreun "maidan american " pe-aici... Se simte că se coace ceva...

Riddick spunea...

... şi nu i se răspunde.

Cred că se coc alegeri anticipate (sau o atmosferă agitată care să le provoace), ca oligarhia să nu mai aibă reţineri de a continua cu austeritatea "necesară trecerii la moneda euro".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: