Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

26 septembrie 2014

Prescura şi UniuneaBogdan Mateciuc, 14 ianuarie 2007
Azi dimineaţă, la biserică:
- O prescură, vă rog.
Doamna de la pangar ia o prescură, rupe o pungă şi o bagă în pungă. Eu dau să-i spun "Nu la pachet, e pentru aici." O întreb:
- Ce faceţi cu punga aia?

- Pâi am intrat în UE şi le vindem în pungă. Aşa a spus părintele.
Am rămas perplex. De la pangar la altar, prescura se vinde acum în pungă unională. Ura! În Republica Babiloniană România, unionismul a învins la oraşe şi... pangare.
- Vă rog să-i spuneţi părintelui că a venit unu' şi a spus că el nu a intrat şi nu intră în UE.
Am scos prescura din pungă si i-am dat punga înapoi. Gândul m-a dus instantaneu la morţii ce nu mai pot fi vegheaţi în casă, pentru că nu e igienic. La sărutatul icoanelor, pentru că nu e igienic. La sărutatul moaştelor, pentru că nu e igienic. La binecuvântarea sodomiţilor, pentru că e modern, tolerant şi progresist.
Apoi mi-am amintit că acelaşi preot - care vine la slujba cu un Volkswagen ultimul răcnet, pe care îl parchează în curtea bisericii - în timpul strângerii de semnături pentru familia creştină, s-a temut să-i îndemne pe oameni să semneze. Probabil ca să nu supere Uniunea.

5 comentarii :

Riddick spunea...

PANGÁR, pangare, s. n. (Rar) Masă pe care se vând lumânările în biserică; p. ext. vânzare a lumânărilor în biserică; venit realizat de biserică din această vânzare. – Din ngr. pangári.

http://dexonline.ro/definitie/pangar

Anonim spunea...

Nu ma mira !
Cu un patriarch ca Ciobotea(http://ro.wikipedia.org/wiki/Patriarhul_Daniel), care i-ar face sa moara de ciuda pe cei mai inraiti internationalisti cominternisti, vecin de ''regiune''si, poate de ''idei'', prin nastere, cu Frunzaverde, totul se inscrie in normalitate.
Oricum, ue este un lagar care a deposit, de departe, prin dirijism, orice a existat vreodata in communism.
Poate numai raposatul tindea spre ceva similar cind ne indemna sa ne hranim sanatos etc. dar nu i-a reusit.
Eu ma intreb ce ar fi zis romanii daca Presedintele Ceausescu le-ar fi impus ce becuri sa puna in casa, ce aspirator si climatizor sa cumpere, ce continut de grasime sa aiba laptele, sa fie repartitoare la calorifere in toate apartamentele etc. etc.
Dar sa nu ne amarim degeaba !
Prostia se combate, uneori, cu fierul incins, iar cine scapa beneficiaza de mintea de apoi, ceilalti fiind liberi sa plateasca pretul prostiei !!!

Riddick spunea...

Cum ne aşternem, aşa dormim.

Anonim spunea...

Desigur ca este correct panseul !
Dar, totusi, pina cind ?
http://www.mediafax.ro/economic/conferinta-mediafax-federatie-ue-nu-vrea-sa-sprijine-agricultura-romaneasca-daca-s-ar-dezvolta-le-ar-crea-probleme-13351859

Riddick spunea...

Până acum n-am vazut fermieri/agricultori protestând în faţa Reprezentanţei Uniunii Europene în România, poate vor fi cândva.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dan Tăpălagă, 2011: "La fel ca pe vremea altui imperiu, patria este acolo unde îți este bine. Până la urma va trebui să întelegem asta cu toții. Mai avem apoi de făcut trecerea la al treilea nivel. Mai trebuie să reușim un salt mental, de la patriotismul local și cel național la un fel de patriotism european, dacă-i putem spune așa".


Postări populare (nu P.P.E. !):