Probabil că urmează să aflăm în curând că nu mai există (în aceeaşi formulă) majoritatea parlamentar-guvernamentală. Prin migrarea unor "pontişti" de la PSD şi a "marginalizaţilor" de la ALDE către un partid nou. Majoritatea însă se va recompune pe baza unui compromis, fiind posibilă şi asocierea UDMR. Desigur, vom mai afla că urmează nişte ajustări de program, pe linia de-acum clasică pornită cu jocul UnPR (2010-2012), spargerea USL şi predarea puterii către tehnocraţi ("eh, aţi văzut că noi am vrut, dar iată că nu mai este posibil").

© my angry rants

18 august 2014

Nelson MakovelaNu mă mai miră demult nimic din ceea ce declară Monica Macovei. Dar pentru electoratul de dreapta care află de la aceasta că "seamănă cu Mandela", ar trebui - măcar acum - să sune alarma.

Mandela a fost un terorist comunist din Africa de Sud care a scăpat de o condamnare la moarte pentru terorism, fiind probe insuficiente care să-l indice drept autor. Dar probele au arătat complicitatea lui la acte de terorism (participare la faza iniţială, planificare, favorizare, tăinuire). Nu pentru "opinii politice" a fost el închis.

Africa de Sud era un aliat-cheie al Vestului, reuşind să ţină în şah întreg imperiul african roşu (sovieto-chinez). Un important producător de aur, diamante şi armament. Test nuclear comun cu Israelul, în 1979 (în sudul Oceanului Indian, spre Antarctica; "programul nuclear", abandonat în 1994). Timp de decenii stânga occidentală a atacat linia politică a Africii de Sud, însă de-abia în 1994 s-au realizat condiţiile ca trădătorii din interior (De Klerk &Co.) să facă pasul decisiv - cedarea controlului către comuniştii din Congresul Naţional African. La instigarea socialistului Clinton şi a UE, şi după ani de sancţiuni economice de genul acelora care se încearcă a fi impuse împotriva Israelului.

Acum, Africa de Sud face parte din grupul de ţări "BRICS", aparent anti-occidentale, dar despre care unii consideră că ar fi cealaltă falcă a cleştelui numit Noua Ordine Mondială.

14 comentarii :

Crystal Clear spunea...

"Dar lasaţi-o moartă pe asta cu Nelson Mandela. Nu vă prinde, doamnă. Poate mai mari şanse cu Nelson Mondialul.."

:) :) :)


http://reactii.ro/nelson-mandela-de-romania/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nelson-mandela-de-romania

Riddick spunea...


Bine zis. Dar asta nu atenuează realitatea - "Macovei e din alt film", nu-i ceea ce pare.

Crystal Clear spunea...

Daaaa, stai să vezi, uşor, uşor la ce chestii va ajunge..
Băsescu a fost nimic faţă de ce surprize ne pregăteşte tipa asta !

Riddick spunea...

Singurul caz în care aș vota cu Ponta la turul doi: dacă ar fi Macovei contracandidat.

Riddick spunea...

O apără extrem de grețos Troțkimăneanu (preluat de În Linie Strâmbă):http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/vladimir-tismaneanu-victor-ponta-monica-macovei-mandela-si-mantia-anei-pauker/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+InLinieDreapta+%28%C3%8En+Linie+Dreapt%C4%83%29

Troțkimăneanu nu pune în discuție deloc "activitatea" lui Mandela.

Crystal Clear spunea...

Oribil !.
Dacă încerc numai să-mi imaginez unde vor ajunge apucând direcţia asta..nu pot decât să mă îngrozesc .
Se pare că asta ni se pregăteşte :

Un viitor de aur de tip Nelson Mandela...

Ştim cine este şi de către cine este "susţinut" ILD

Riddick spunea...

În Linie Strâmbă are câteva articole anti-Mandela, dar aici nu pune link la ele, ci la altele:

Etichete - Che Guevara, Comunism, Mao, Monica Macovei, Victor Ponta, Vladimir Tismăneanu
Articole înrudite Sebastian Lăzăroiu: Vom vedea fața hâdă a blatului dintre PDL, PNL și Victor Ponta• Monica Macovei: Politică fără valori morale nu se poate• Votul josnic al PDL în cazul Monica Iacob Ridzi• Visul asiatic al lui Victor Ponta•

Nu puteau linkui acolo, c-o demolau implicit pe Macovei.

Riddick spunea...

http://inliniedreapta.net/?s=mandela

Crystal Clear spunea...

Până la urmă contează cine sunt cei care dau linia generală ( strâmbă ).
Sunt unii acolo ,puşi doar să ne păcălească

Riddick spunea...

Da, ca în tenis.

Dai 3-4 mingi pe o direcţie previzibilă (articole OK, pentru credibilizare), apoi pe următoarea o dai în direcţia opusă şi câştigi game-ul (articol de propagandă, "prelucrat").

Crystal Clear spunea...

Totul e este făcut "la meserie" nu glumă !
Troţkimănescu ( -măneanu, cum vrei) are doctoratul dat in România cu tema "Marxismul cultural "...

Riddick spunea...


O să mă uit pe net, poate descopăr momentul când a trecut de la propaganda "societăţii deschise" la pretenţia de a fi "conservator".

Riddick spunea...


După 2004-2005, cred.

Crystal Clear spunea...

Da, când a început iar "Reconstruţia dreptei"


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gabriel Andreescu, 2001: "În jurul anului 2006 ar fi necesar ca arhitecţii Uniunii Europene să ia deciziile pentru o reformă radicală a Uniunii; deciziile privind Europa federală. Ca acest lucru să fie posibil, sînt necesari cîţiva ani pentru pregătirea locuitorilor Europei, ca să înţeleagă şi să accepte un asemenea proiect. Iată de ce într-un an-doi, ideea unei Europe federale trebuie să prindă un contur operaţional, iar în doi-trei ani, ea trebuie să se afle pe masa de lucru a actorilor politici şi în dezbaterea opiniei publice europene".

Postări populare (nu P.P.E. !):