18 august 2014

Nelson MakovelaNu mă mai miră demult nimic din ceea ce declară Monica Macovei. Dar pentru electoratul de dreapta care află de la aceasta că "seamănă cu Mandela", ar trebui - măcar acum - să sune alarma.

Mandela a fost un terorist comunist din Africa de Sud care a scăpat de o condamnare la moarte pentru terorism, fiind probe insuficiente care să-l indice drept autor. Dar probele au arătat complicitatea lui la acte de terorism (participare la faza iniţială, planificare, favorizare, tăinuire). Nu pentru "opinii politice" a fost el închis.

Africa de Sud era un aliat-cheie al Vestului, reuşind să ţină în şah întreg imperiul african roşu (sovieto-chinez). Un important producător de aur, diamante şi armament. Test nuclear comun cu Israelul, în 1979 (în sudul Oceanului Indian, spre Antarctica; "programul nuclear", abandonat în 1994). Timp de decenii stânga occidentală a atacat linia politică a Africii de Sud, însă de-abia în 1994 s-au realizat condiţiile ca trădătorii din interior (De Klerk &Co.) să facă pasul decisiv - cedarea controlului către comuniştii din Congresul Naţional African. La instigarea socialistului Clinton şi a UE, şi după ani de sancţiuni economice de genul acelora care se încearcă a fi impuse împotriva Israelului.

Acum, Africa de Sud face parte din grupul de ţări "BRICS", aparent anti-occidentale, dar despre care unii consideră că ar fi cealaltă falcă a cleştelui numit Noua Ordine Mondială.

14 comentarii :

Crystal Clear spunea...

"Dar lasaţi-o moartă pe asta cu Nelson Mandela. Nu vă prinde, doamnă. Poate mai mari şanse cu Nelson Mondialul.."

:) :) :)


http://reactii.ro/nelson-mandela-de-romania/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nelson-mandela-de-romania

Riddick spunea...


Bine zis. Dar asta nu atenuează realitatea - "Macovei e din alt film", nu-i ceea ce pare.

Crystal Clear spunea...

Daaaa, stai să vezi, uşor, uşor la ce chestii va ajunge..
Băsescu a fost nimic faţă de ce surprize ne pregăteşte tipa asta !

Riddick spunea...

Singurul caz în care aș vota cu Ponta la turul doi: dacă ar fi Macovei contracandidat.

Riddick spunea...

O apără extrem de grețos Troțkimăneanu (preluat de În Linie Strâmbă):http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/vladimir-tismaneanu-victor-ponta-monica-macovei-mandela-si-mantia-anei-pauker/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+InLinieDreapta+%28%C3%8En+Linie+Dreapt%C4%83%29

Troțkimăneanu nu pune în discuție deloc "activitatea" lui Mandela.

Crystal Clear spunea...

Oribil !.
Dacă încerc numai să-mi imaginez unde vor ajunge apucând direcţia asta..nu pot decât să mă îngrozesc .
Se pare că asta ni se pregăteşte :

Un viitor de aur de tip Nelson Mandela...

Ştim cine este şi de către cine este "susţinut" ILD

Riddick spunea...

În Linie Strâmbă are câteva articole anti-Mandela, dar aici nu pune link la ele, ci la altele:

Etichete - Che Guevara, Comunism, Mao, Monica Macovei, Victor Ponta, Vladimir Tismăneanu
Articole înrudite Sebastian Lăzăroiu: Vom vedea fața hâdă a blatului dintre PDL, PNL și Victor Ponta• Monica Macovei: Politică fără valori morale nu se poate• Votul josnic al PDL în cazul Monica Iacob Ridzi• Visul asiatic al lui Victor Ponta•

Nu puteau linkui acolo, c-o demolau implicit pe Macovei.

Riddick spunea...

http://inliniedreapta.net/?s=mandela

Crystal Clear spunea...

Până la urmă contează cine sunt cei care dau linia generală ( strâmbă ).
Sunt unii acolo ,puşi doar să ne păcălească

Riddick spunea...

Da, ca în tenis.

Dai 3-4 mingi pe o direcţie previzibilă (articole OK, pentru credibilizare), apoi pe următoarea o dai în direcţia opusă şi câştigi game-ul (articol de propagandă, "prelucrat").

Crystal Clear spunea...

Totul e este făcut "la meserie" nu glumă !
Troţkimănescu ( -măneanu, cum vrei) are doctoratul dat in România cu tema "Marxismul cultural "...

Riddick spunea...


O să mă uit pe net, poate descopăr momentul când a trecut de la propaganda "societăţii deschise" la pretenţia de a fi "conservator".

Riddick spunea...


După 2004-2005, cred.

Crystal Clear spunea...

Da, când a început iar "Reconstruţia dreptei"


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

P.S.D. Belgia, 2011: MANIFEST POLITIC PENTRU O EUROPĂ FEDERALĂ - O iniţiativă a Forumului Permanent al Societăţii Civile Europene
Forumul face apel la o idee de Uniune care este diferită de cea practicată de guvernele Statelor Membre. În special cu privire la Europa Mediteraneana şi de Est, Uniunea trebuie să mai vadă încă o dată (să revizuie) politicile de vecinătate. Trebuie sa creem noi legături cu “societatea civilă” care se „trezeşte” din ce în ce mai mult în ţările menţionate şi care speră în democratizarea instituţiilor. Deja prin 2006 Forumul sugera ca UE să co-fondeze, împreună cu ţările din jurul Mării Mediterane, Mării Negre şi Mării Caspice, o Alianţă a Celor Trei Mări, inspirată dealtfel şi din precedenta ECSC (Comunitatea Cărbunelui şi a Oţelului) şi de Procesul Helsinky. Luându-se în considerare insuficienţele Tratatului de la Lisabona, ar fi indicat să se revizuie fundamentele Uniunii, angajându-ne în dezbateri vaste în cadrul societăţii europene, în toate Statele Membre, pentru un Proces Constitutional European, care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor europeni cu privire la democraţie, nevoilor epocii în care trăim, pentru a putea face faţă crizei multiforme actuale şi rolului Uniunii Europene în lume. În acest cadru, Forumul a decis să lanseze o dezbatere asupra metodei şi o agendă, care vor sta la baza acestui proces constituţional.Forumul Permanent al Societatii Civile Europene este convins de necesitatea de a inventa, prin dezbatere democratică şi respectând persoanele şi culturile, O Nouă Formă de Federalism la nivel de continent, adaptată la diversitatea europeană şi consolidându-i unitatea.

Postări populare (nu P.P.E. !):