09 august 2014

La prima impresie, despre "finalul" dosarului ICA


1. Voiculescu e vinovat, dar e vinovat şi de altele, mult mai mari. Exact ca Năstase - luat pe fleacuri. Se va recupera doar o parte din ce-au furat cu acte.

2. S-a vrut dat un mesaj "semnat", pentru "structuri" ("atenţie, încă nu s-a-ntors roata, aveţi grijă cum păşiţi"). Nu pentru prostime - mai degrabă i-a înrăit pe antibăsişti. Prin procedura trasă de păr, expertiza efectuată de cineva de la DNA şi nu de un expert neutru acreditat, şi mai ales sechestrul pe sediul A3 (n-are conexiune formală cu acele terenuri, şi se putea sechestra altceva *).


3. Cum au zis Voiculescu şi Badea: "(nu s-a sfârşit), abia începe". Se poate vota o amnistie, se poate casa sentinţa, inclusiv la CEDO. Suprapunerea cu campania electorală prezidenţială l-ar putea afecta pe Ponta, dar şi pe candidaţii băsişti (M. Macovei, C. Diaconescu).


* asta nu-nseamnă că A3 nu-i o tumoare...

6 comentarii :

Riddick spunea...

Apropo de căinarea lui Voiculescu, numit "capitalist autohton care e atacat tocmai din acest motiv": PC a votat toate porcăriile UEiste, pe linie, iar la realegerea lui Isărescu la BnR de către parlament au fost doar NOUĂ voturi contra din 386 (pe procedură de vot secret !).

"De-aia n-are ursu' coadă şi maimuţa păr pe cur."

"Tu l'as voulu, George Dandin !"

L-am auzit cu ani în urmă pe Voiculescu recitând la TV: "Noi (PUR, pe atunci) suntem apărătorii capitalului autohton". Mi s-a părut ciudată afirmaţia, de la unul făcut capitalist prin împroprietărire de către stat (încă mai eram sub influenţa lecturilor din "22" şi "Dilema", despre "capitalul străin salvator").

Anonim spunea...

Chiar asa !
In ultima vreme sint trecuti prin masina de tocat carne
doar capitalisti romani(INDIFERENT CUM AU DEVENIT EI CAPITALISTI).
Astept sa vina la pirnaie si primul capitalist strain care suge cu nerusinare si tupeu seva acestui popor prin firmele, multe dintre ele monopoluri, cu care au fost impropietariti la ordin extern.
Caci, daca nu apare un astfel de personaj, societatea va recurge la alte masuri de echilibrare...

Riddick spunea...

N-aş bagateliza, "indiferent cum au devenit ei capitalişti": nu trebuie luat ca ceva definitiv, faptul că "au devenit" (prin rapt şi fraudă, în special).

Am îndoieli că "justiţia" are ochi pentru rechinii multinaţionali, aşa că măsurile "alternative" ar fi binevenite. ;-)

Crystal Clear spunea...

Să vedem ce-o ieşi de aici..Sunt sigura că se muşmalizează....

http://epochtimes-romania.com/news/kovesi-zeci-de-milioane-de-euro-date-mita-in-dosarul-licentelor-microsoft---221903

Riddick spunea...

"Ancheta mare" a pornit din State, deci a pornit-o Obama, deci nu poate fi ceva imparţial. Aici e doar o ramificaţie.

Crystal Clear spunea...

Aha, n-am ştiut !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: