07 august 2014

Ilie Șerbănescu: Ruperea pactului de coabitare, o mascaradă


De Ce News:

Fostul ministru Ilie Șerbănescu nu crede în ruperea pactului de coabitare dintre premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu.

"Face parte din aceeași mascaradă din care doi ani și-au făcut propagandă unul altuia la televizor. Eu nu am pus niciun preț pe acest pact. Eu n-am vorbit niciodată de 7,4 milioane de votanți, ci de 8,5. Ăia și-au făcut datoria, ăia au fost ignorați. Pactul de coabitare a fost impus de la Bruxelles, ca să continue ce era. Punct ochit, punct lovit. Nu s-a schimbat absolut nimic. Nu pretind să se fi schimbat. Pretind un singur lucru: să nu mă mintă. A fost încremenire a situației, convenabilă pentru cei doi", a spus profesorul Ilie Șerbănescu, la Antena 3. 
încremenire a situației, convenabilă pentru cei doi", a spus profesorul Ilie Șerbănescu, la Antena 3.  - See more at: http://www.dcnews.ro/ilie-erbanescu-ruperea-pactului-de-coabitare-o-mascarada_450520.html#sthash.8I4UbU7u.dpuf

Un comentariu :

Riddick spunea...


Crin Antonescu: Încă o pseudo-vitejie a lui Ponta în pseudo-războiul cu Băsescu

"Ce înseamnă că denunţă pactul? Există vreun efect concret, există vreo urmare denunţării acestui pact? Nu are niciun fel de relevanţă, este un pseudo-gest politic şi nu are sens pentru domnul Ponta decât în perspectiva campaniei electorale, unde principala sa temă este lupta împotriva lui Traian Băsescu, care, oricum, pleacă peste două luni, indiferent ce s-ar întâmpla", a explicat Crin Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

Fostul lider al PNL a mai declarat că agest gest este "încă o pseudo-vitejie a domnului Ponta în acest pseudo-război cu domnul Băsescu".

"Eu vreau să spun încă o dată şi să-i spun chiar domnului Ponta încă o dată că nu în baza acelui pact a devenit prim-ministru, ci în baza votului cetăţenilor români şi a unei majorităţi parlamentare copleşitoare (...) Păi, dacă în baza acelui pact, zice domnul Ponta, l-a desemnat Băsescu premier, dacă denunţă pactul atunci să demisioneze din funcţia de premier, ceea ce presupun că nu se întâmplă", a conchis Antonescu.

http://www.evz.ro/crin-antonescui-inca-o-pseudo-vitejie-a-lui-ponta-in-pseudo-razboiul-cu-basescu.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: