16 iunie 2014

Propagandă subliminală pro-regionalizare şi pro-gay


Propaganda subliminală pro-regionalizare a început (în 2011) prin botezarea trenurilor rapide şi accelerate în InterRegio şi a celor personale - în Regio. Alea de marfă - nu, că nu ia bizonu' bilete la ele, de pe care să citească noua denumire.

Acum - "Piaţa Regiunilor", în Bucureşti:
Totodată, primarul Robert Sorin Negoiţă a inaugurat şi Piaţa Regiunilor, un ansamblu monumental reprezentând regiunile ţării. Momentul, la care au asistat mii de bucureşteni, a fost marcat de arborarea drapelului naţional şi de intonarea imnului de către fanfara Muzica Reprezentativă a Armatei. "Bulevardul Unirii este foarte important nu doar pentru sectorul 3, ci pentru tot Bucureştiul şi pentru toată România. Vreau ca acest bulevard să devină un simbol, unul dintre locurile preferate ale bucureştenilor. Vreau, deopotrivă, să mulţumesc atât arhitectului-şef al sectorului 3, Ştefan Dumitraşcu, care a venit de fiecare dată cu mine pentru a găsi  cele mai bune soluţii pentru acest bulevard, cât şi consilierilor din  sectorul 3, care ne-au sprijinit în realizarea acestui proiect", a declarat Robert Sorin Negoiţă.
A se observa şi noile pergole-"curcubeu", chiar în zona favorită de defilare a marşurilor gay (steagul gay este steag-"curcubeu", cu dungi multicolore).

Ce dovadă mai clară că ne conduc trădătorii ar trebui produsă ?

3 comentarii :

Anonim spunea...

Asa este si ajunge !
Sa inlocuim tradatorii cu patrioti !
Un moment mai bun nu a existat pina acum !
De accord ?

Riddick spunea...

Momente sunt oricând, "personal operativ" nu prea se găseşte. ;-)

Riddick spunea...


Chiar acum m-am mai prins de o altă chestie: deci, marşurile gay au loc pe... Bulevardul Victoria Socialismului (denumirea veche a Bulevardului Unirii).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: