16 iunie 2014

Propagandă subliminală pro-regionalizare şi pro-gay


Propaganda subliminală pro-regionalizare a început (în 2011) prin botezarea trenurilor rapide şi accelerate în InterRegio şi a celor personale - în Regio. Alea de marfă - nu, că nu ia bizonu' bilete la ele, de pe care să citească noua denumire.

Acum - "Piaţa Regiunilor", în Bucureşti:
Totodată, primarul Robert Sorin Negoiţă a inaugurat şi Piaţa Regiunilor, un ansamblu monumental reprezentând regiunile ţării. Momentul, la care au asistat mii de bucureşteni, a fost marcat de arborarea drapelului naţional şi de intonarea imnului de către fanfara Muzica Reprezentativă a Armatei. "Bulevardul Unirii este foarte important nu doar pentru sectorul 3, ci pentru tot Bucureştiul şi pentru toată România. Vreau ca acest bulevard să devină un simbol, unul dintre locurile preferate ale bucureştenilor. Vreau, deopotrivă, să mulţumesc atât arhitectului-şef al sectorului 3, Ştefan Dumitraşcu, care a venit de fiecare dată cu mine pentru a găsi  cele mai bune soluţii pentru acest bulevard, cât şi consilierilor din  sectorul 3, care ne-au sprijinit în realizarea acestui proiect", a declarat Robert Sorin Negoiţă.
A se observa şi noile pergole-"curcubeu", chiar în zona favorită de defilare a marşurilor gay (steagul gay este steag-"curcubeu", cu dungi multicolore).

Ce dovadă mai clară că ne conduc trădătorii ar trebui produsă ?

3 comentarii :

Anonim spunea...

Asa este si ajunge !
Sa inlocuim tradatorii cu patrioti !
Un moment mai bun nu a existat pina acum !
De accord ?

Riddick spunea...

Momente sunt oricând, "personal operativ" nu prea se găseşte. ;-)

Riddick spunea...


Chiar acum m-am mai prins de o altă chestie: deci, marşurile gay au loc pe... Bulevardul Victoria Socialismului (denumirea veche a Bulevardului Unirii).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: