13 iunie 2014

Pe când un angajament şi pentru combaterea TRĂDĂRII ?


Cine să-l facă ? Ăia care au ratificat Tratatul de la Lisabona fără referendum (2008) ?! Cvasi-unanimitate la parlament, doar un vot NU (Lavinia Şandru, PIN) şi o abţinere (unul de la PC). Regie, cu 100% de DA apăream drept ţară de handicapaţi.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Coruptia este rezultatul experimentului criminal facut pe Romania si celelalte tari foste socialiste, de trecere la capitalism ''pe cale naturala'', un fel de extrapolare a aberatiei ca ''piata si Statul minimal regleaza/rezolva tot''.
De aia se screm acum licuricii, cu cele mai pure metode coloniale, sa stopeze fenomenul ''natural'', pe care l-au rebotezat ''coruptie''; altfel se destructureaza Statul si e nevoie de el ca polygon etc.
Asa ca, sa ne scuteasca fiindca, daca ne mai asmute mult asupra coruptiei, dupa mintea lor miiiiica, micuta, disparem dracului sau incepem sa ne luptam intre noi intr-un conflict fratricid gen Iugoslavia !!!
Iar romanii aia de afara sa ne mai slabeasca si sa slugareasca acolo cu sirgul ce caracterizeaza toate slugile din Lumea asta !!

Riddick spunea...


Corupţie e peste tot, dar pe-aici e pretextul "unora" de a interveni în politica noastră internă.

Ăia de afară cu comunicatul îşi închipuie ei că vorbesc în numele tuturor românilor "de afară", mare parte din ei fiind forţaţi să-şi caute servici "afară" din cauza dezindustrializării planificate care are loc în România.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: