13 iunie 2014

Pe când un angajament şi pentru combaterea TRĂDĂRII ?


Cine să-l facă ? Ăia care au ratificat Tratatul de la Lisabona fără referendum (2008) ?! Cvasi-unanimitate la parlament, doar un vot NU (Lavinia Şandru, PIN) şi o abţinere (unul de la PC). Regie, cu 100% de DA apăream drept ţară de handicapaţi.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Coruptia este rezultatul experimentului criminal facut pe Romania si celelalte tari foste socialiste, de trecere la capitalism ''pe cale naturala'', un fel de extrapolare a aberatiei ca ''piata si Statul minimal regleaza/rezolva tot''.
De aia se screm acum licuricii, cu cele mai pure metode coloniale, sa stopeze fenomenul ''natural'', pe care l-au rebotezat ''coruptie''; altfel se destructureaza Statul si e nevoie de el ca polygon etc.
Asa ca, sa ne scuteasca fiindca, daca ne mai asmute mult asupra coruptiei, dupa mintea lor miiiiica, micuta, disparem dracului sau incepem sa ne luptam intre noi intr-un conflict fratricid gen Iugoslavia !!!
Iar romanii aia de afara sa ne mai slabeasca si sa slugareasca acolo cu sirgul ce caracterizeaza toate slugile din Lumea asta !!

Riddick spunea...


Corupţie e peste tot, dar pe-aici e pretextul "unora" de a interveni în politica noastră internă.

Ăia de afară cu comunicatul îşi închipuie ei că vorbesc în numele tuturor românilor "de afară", mare parte din ei fiind forţaţi să-şi caute servici "afară" din cauza dezindustrializării planificate care are loc în România.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: