27 martie 2014

"Voi lupta"


Un posibil viitor europarlamentar al PMP anunţă cum va lupta el... pentru a impune în România condiţii dezavantajoase şi pentru a o face şi mai subordonată faţă de UE. Individul e pion german, europeist fanatic, fost asistent de-al lui Macovei la "parlamentul european", şi e trimis pe lista PMP din "centrala" PPE.

"Voi lupta ca noile reguli economice care limiteaza datoria publică să fie aplicate de toate ţările UE, inclusiv de România." (= limitarea dezvoltării pe datorie, prin dogma "limitei de deficit").

"Voi lupta să aducem România în zona ­euro, iar până atunci mă voi angaja să fim luaţi în seamă în deciziile privind viitorul euro."

"Iar în al treilea rând, vom fi un bun membru al Uniunii Europene: vom contribui pozitiv la proiectele principale ale UE; vom apăra Europa de populişti şi extremişti şi vom vorbi despre avantajele Europei pentru oameni."

"Calităţile de care ai nevoie pentru fi un bun om politic pe plan european sunt diferite de calităţile de care ai nevoie la nivel naţional sau local."

"Aspir să lucrez în Comisia de Afaceri Economice şi Monetare, cu care lucrez şi în această perioadă din funcţia de consilier principal al PPE şi care se preocupă în această perioadă de dezvoltarea zonei euro, întărirea guvernanţei în această zonă."


"Ne-a lipsit în ultimii ani aspiraţia de a fi o voce şi pe priorităţile UE, preşedintele a făcut acest lucru foarte bine la Consiliul European, dar trebuie să facă şi miniştrii dacă sunt capabili şi trebuie să facă şi europarlamentarii."


2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Un trădător !

Riddick spunea...

PPE şi-a trimis controllerul.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: