04 martie 2014

Ruperea USL- basm horror pentru tâmpiți


Gazeta de Sud-Est :

[...] Dramoleta are logică doar într-o singură situație. Și anume dacă eticheta de blat este lipită la centru de scandalul dintre dl Goe și Dormeo (a se citi Ponta și Antonescu). Transformarea curvei de stânga Crin Antenescu 3 în fecioară politică de dreapta adună la urnă rămășițele opoziției. Dl Goe aruncă în bătălia electorală un iepure de tip Oprescu sau altă marionetă. În fapt, în baza frăției din teritoriu, armata pesedistă îndeasă voturi în sutienul lui Antenescu. La fel și fanii dreptei, care vor susține candidatul care înjură la PSD și este mai bine plasat. Dormeo adună voturi din trei părți: de la pesediști, de la foștii lui suporteri care-l părăsiseră scârbiți din cauza perversiunilor cu pesedeul și de la indecișii anti PSD pe care candidații fracțiunilor de dreapta(PD-L, FC, PMP, etc) nu-i conving. După spargerea urnelor menajeria PSD-PNL se reface, maimuțele urlătoare preluând controlul pentru următorii 10 ani. Sună horror dar ar putea fi un scenariu. Caz în care nu ne rămâne decât să încălecăm pe o șa și ne ducem în….. . Găsiți voi continuarea.

3 comentarii :

Riddick spunea...

Mă uit la unii de la IRL (ex-PnL, sau chiar încă-n PnL, dar "anti-USL"): mai au pesedişti în blogrolluri şi-n listele Facebook.

Riddick spunea...

IRL = Iniţiativa România Liberală ("PnL - Chiliman"). Deocamdată, doar ong.

Riddick spunea...

O altă variantă zice c-ar fi pe bune:

http://www.ziuanews.ro/politica/crin-antonescu-a-decis-ruperea-usl-dupa-ce-basescu-i-a-aratat-doua-probe-indubitabile-115833

Dacă Băsescu şi - acum - Antonescu joacă scenariul german, atunci Ponta îl joacă pe cel american ? Mai bine zis, al lui Obama.

E foarte clar că Berlinul e-n spatele lui Iohannis, şi nu de azi - de ieri:

 http://riddickro.blogspot.ro/2009/11/johannis-marioneta-pe-axa-berlin.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: