04 martie 2014

Ruperea USL- basm horror pentru tâmpiți


Gazeta de Sud-Est :

[...] Dramoleta are logică doar într-o singură situație. Și anume dacă eticheta de blat este lipită la centru de scandalul dintre dl Goe și Dormeo (a se citi Ponta și Antonescu). Transformarea curvei de stânga Crin Antenescu 3 în fecioară politică de dreapta adună la urnă rămășițele opoziției. Dl Goe aruncă în bătălia electorală un iepure de tip Oprescu sau altă marionetă. În fapt, în baza frăției din teritoriu, armata pesedistă îndeasă voturi în sutienul lui Antenescu. La fel și fanii dreptei, care vor susține candidatul care înjură la PSD și este mai bine plasat. Dormeo adună voturi din trei părți: de la pesediști, de la foștii lui suporteri care-l părăsiseră scârbiți din cauza perversiunilor cu pesedeul și de la indecișii anti PSD pe care candidații fracțiunilor de dreapta(PD-L, FC, PMP, etc) nu-i conving. După spargerea urnelor menajeria PSD-PNL se reface, maimuțele urlătoare preluând controlul pentru următorii 10 ani. Sună horror dar ar putea fi un scenariu. Caz în care nu ne rămâne decât să încălecăm pe o șa și ne ducem în….. . Găsiți voi continuarea.

3 comentarii :

Riddick spunea...

Mă uit la unii de la IRL (ex-PnL, sau chiar încă-n PnL, dar "anti-USL"): mai au pesedişti în blogrolluri şi-n listele Facebook.

Riddick spunea...

IRL = Iniţiativa România Liberală ("PnL - Chiliman"). Deocamdată, doar ong.

Riddick spunea...

O altă variantă zice c-ar fi pe bune:

http://www.ziuanews.ro/politica/crin-antonescu-a-decis-ruperea-usl-dupa-ce-basescu-i-a-aratat-doua-probe-indubitabile-115833

Dacă Băsescu şi - acum - Antonescu joacă scenariul german, atunci Ponta îl joacă pe cel american ? Mai bine zis, al lui Obama.

E foarte clar că Berlinul e-n spatele lui Iohannis, şi nu de azi - de ieri:

 http://riddickro.blogspot.ro/2009/11/johannis-marioneta-pe-axa-berlin.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: