29 decembrie 2013

PP-DD îl pupă pe suflet pe Condurăţeanu Sr.


Fiul lui Florin Condurăţeanu (Andrei-Răzvan Condurăţeanu, deputat) a trecut de la PP-DD la UNPR. "Te/vă pup pe suflet" este o expresie folosită frecvent de Condurăţeanu-senior. Nu cred că n-a ştiut el ce punea fi-su' la cale. Dar se vede treaba că PP-DD se complace în autoiluzii.

Fragment de pe pagina principală a siteului PP-DD: 


Linkul la articol - aici. Titlul articolului (preluat) este diferit - "De ce au plecat Vasiliev si Condurățeanu din PP-DD" (apare ca subtitlu). Cel din pagina principală fiind un fel de mesaj de consolare (de solidaritate ?) cu Condurăţeanu Sr.

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

De la început l-au tras în piept pe DD.

Crystal Clear spunea...

Mesajele de solidaritate sunt doar cacealma

Riddick spunea...


Cacealma-cacealma, dar arată ca şi cum PP-DD îl girează în continuare pe Condurăţeanu Sr. Despre care am avut si am o parere foarte proastă, "e dintr-un alt film". Pe mulţi prezenţa lui i-a scârbit de PP-DD.

Crystal Clear spunea...

Aşa este !
Sper ca DD să capete experienţă în a-şi alege oamenii..

Riddick spunea...


Condurăţeanu scrie (iar) săptămânal la Jurnalul Naţional, cred că din 2013. Era şi este un semn clar.

Ce mai plângea astă-iarnă, când intrase fi-su'-n comă (accident auto). A scăpat...

Crystal Clear spunea...

Nişte impostori !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: