29 decembrie 2013

PP-DD îl pupă pe suflet pe Condurăţeanu Sr.


Fiul lui Florin Condurăţeanu (Andrei-Răzvan Condurăţeanu, deputat) a trecut de la PP-DD la UNPR. "Te/vă pup pe suflet" este o expresie folosită frecvent de Condurăţeanu-senior. Nu cred că n-a ştiut el ce punea fi-su' la cale. Dar se vede treaba că PP-DD se complace în autoiluzii.

Fragment de pe pagina principală a siteului PP-DD: 


Linkul la articol - aici. Titlul articolului (preluat) este diferit - "De ce au plecat Vasiliev si Condurățeanu din PP-DD" (apare ca subtitlu). Cel din pagina principală fiind un fel de mesaj de consolare (de solidaritate ?) cu Condurăţeanu Sr.

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

De la început l-au tras în piept pe DD.

Crystal Clear spunea...

Mesajele de solidaritate sunt doar cacealma

Riddick spunea...


Cacealma-cacealma, dar arată ca şi cum PP-DD îl girează în continuare pe Condurăţeanu Sr. Despre care am avut si am o parere foarte proastă, "e dintr-un alt film". Pe mulţi prezenţa lui i-a scârbit de PP-DD.

Crystal Clear spunea...

Aşa este !
Sper ca DD să capete experienţă în a-şi alege oamenii..

Riddick spunea...


Condurăţeanu scrie (iar) săptămânal la Jurnalul Naţional, cred că din 2013. Era şi este un semn clar.

Ce mai plângea astă-iarnă, când intrase fi-su'-n comă (accident auto). A scăpat...

Crystal Clear spunea...

Nişte impostori !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: