14 decembrie 2013

Dezminţire eurosocialistă


Din momentul în care am văzut "ştirea" că lui Ponta i s-ar fi dat un ultimatum de către liderul grupului socialiştilor europeni am avut certitudinea că e vorba despre o intoxicare. Nu mai cred demult în "buna-credinţă" a vreuneia dintre componentele establishmentului UEist.

Mai ales argumentaţia m-a convins că despre o intoxicare ar fi vorba: "Or, în acest moment Swoboda este în pole position pentru a deveni noul preşedinte al Parlamentului European, dacă după alegerile europarlamentare PSE va deţine majoritatea în PE, acum deţinută de PPE. Aşadar, miza PSE este uriaşă şi Partidul Socialiştilor Europeni este pe cale să piardă pe mâna lui Ponta din România şi a PSD-ului său cu apucături de sorginte chino-putiniană." 


"Se pare că a apărut un zvon absurd în #Romania, cum că i-aş cere demisia lui @Victor_Ponta - [este] doar o jalnică tentativă de defăimare din partea opoziţiei."
(Hannes Swoboda, pe Twitter)

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Toti sunt maimuţoi pw funii..



https://www.youtube.com/watch?v=_S75TWr9jYs

Riddick spunea...

:)))


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: