14 decembrie 2013

Dezminţire eurosocialistă


Din momentul în care am văzut "ştirea" că lui Ponta i s-ar fi dat un ultimatum de către liderul grupului socialiştilor europeni am avut certitudinea că e vorba despre o intoxicare. Nu mai cred demult în "buna-credinţă" a vreuneia dintre componentele establishmentului UEist.

Mai ales argumentaţia m-a convins că despre o intoxicare ar fi vorba: "Or, în acest moment Swoboda este în pole position pentru a deveni noul preşedinte al Parlamentului European, dacă după alegerile europarlamentare PSE va deţine majoritatea în PE, acum deţinută de PPE. Aşadar, miza PSE este uriaşă şi Partidul Socialiştilor Europeni este pe cale să piardă pe mâna lui Ponta din România şi a PSD-ului său cu apucături de sorginte chino-putiniană." 


"Se pare că a apărut un zvon absurd în #Romania, cum că i-aş cere demisia lui @Victor_Ponta - [este] doar o jalnică tentativă de defăimare din partea opoziţiei."
(Hannes Swoboda, pe Twitter)

2 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Toti sunt maimuţoi pw funii..



https://www.youtube.com/watch?v=_S75TWr9jYs

Riddick spunea...

:)))


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: