23 septembrie 2013

PE ĂŞTIA CHIAR NU-I OPREŞTE NIMENI ?!


Economica.net:

Nuclearelectrica valorează de circa 5 ori mai puţin decât costul unuia dintre reactoarele sale, potrivit celui dintâi preţ de piaţă al acţiunilor Nuclearelectrica (SNN), obţinut în oferta de vânzare iniţială a pachetului pus la bătaie de Guvern. Pe de altă parte, pachetul de acţiuni deţinut de Fondul Proprietatea (FP) la SNN valorează doar 47% din evaluările indepedendente la care este inclus în portofoliul oficial al FP.

5 comentarii :

Riddick spunea...

La ce fac ei, ar merita doar o somaţie scurtă, apoi foc în plin.

Anonim spunea...

Incorect !
Executia trebuie sa fie realizata altfel, in scopul obtinerii unui PUTERNIC EFECT EDUCATIV PENTRU CEI CARE POT SCAPA ''PROGRAMULUI'' DE ''corijare'' !!!
Deci, incet si cit mai la vedere !!!
Un proces ca cel montat de bolsevici,rpt. bolsevici, Maresalului Antonescu ar fi binevenit !!!
Sau, si mai bine, sa fie tratati ca mii de romani care, in aceeasi epoca stalinista, erau luati de acasa cu duba neagra si inchisi 3-4 ani, fara judecata, dupa care, daca traiau, erau eliberati cu toate tinichelele de coada !!!

Anonim spunea...

http://www.ziaristionline.ro/2013/09/23/acesti-cominternisti-care-au-distrus-si-distrug-romania-adrian-majuru-despre-leninistii-roman-neulander-cosasu-rohlich-severin-melescanu-mru-nastase-zanc-stelian-tanase-si-dan-c-mihailesc/

Riddick spunea...

Eu am emis un principiu, nu o tehnică. ;-)

Anonim spunea...

Am inteles, ''desigur'' !!!
Adica principiul lui ''foc in plin''!
Am zis eu ca nu e ''un principiu'' si ca e altceva !!!
Eu am mers chiar mai departe evocind nevoia de process !!!
Pai daca si Iliescu a simtit nevoia sa-l impuste pe "raposatu'" dupa un process, astia de distrug si iarba,si bacteriile, si electronii fara masa, n-ar avea si ei nevoie de un process? Inainte, ''desigur'' !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: