23 septembrie 2013

PE ĂŞTIA CHIAR NU-I OPREŞTE NIMENI ?!


Economica.net:

Nuclearelectrica valorează de circa 5 ori mai puţin decât costul unuia dintre reactoarele sale, potrivit celui dintâi preţ de piaţă al acţiunilor Nuclearelectrica (SNN), obţinut în oferta de vânzare iniţială a pachetului pus la bătaie de Guvern. Pe de altă parte, pachetul de acţiuni deţinut de Fondul Proprietatea (FP) la SNN valorează doar 47% din evaluările indepedendente la care este inclus în portofoliul oficial al FP.

5 comentarii :

Riddick spunea...

La ce fac ei, ar merita doar o somaţie scurtă, apoi foc în plin.

Anonim spunea...

Incorect !
Executia trebuie sa fie realizata altfel, in scopul obtinerii unui PUTERNIC EFECT EDUCATIV PENTRU CEI CARE POT SCAPA ''PROGRAMULUI'' DE ''corijare'' !!!
Deci, incet si cit mai la vedere !!!
Un proces ca cel montat de bolsevici,rpt. bolsevici, Maresalului Antonescu ar fi binevenit !!!
Sau, si mai bine, sa fie tratati ca mii de romani care, in aceeasi epoca stalinista, erau luati de acasa cu duba neagra si inchisi 3-4 ani, fara judecata, dupa care, daca traiau, erau eliberati cu toate tinichelele de coada !!!

Anonim spunea...

http://www.ziaristionline.ro/2013/09/23/acesti-cominternisti-care-au-distrus-si-distrug-romania-adrian-majuru-despre-leninistii-roman-neulander-cosasu-rohlich-severin-melescanu-mru-nastase-zanc-stelian-tanase-si-dan-c-mihailesc/

Riddick spunea...

Eu am emis un principiu, nu o tehnică. ;-)

Anonim spunea...

Am inteles, ''desigur'' !!!
Adica principiul lui ''foc in plin''!
Am zis eu ca nu e ''un principiu'' si ca e altceva !!!
Eu am mers chiar mai departe evocind nevoia de process !!!
Pai daca si Iliescu a simtit nevoia sa-l impuste pe "raposatu'" dupa un process, astia de distrug si iarba,si bacteriile, si electronii fara masa, n-ar avea si ei nevoie de un process? Inainte, ''desigur'' !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: