23 iunie 2013

Predoiu "face opoziţie cum ar trebui"Cătălin Predoiu (interviu Evenimentul zilei, partea a doua): "Nu mi se pare că cineva face opoziţie cum ar trebui. Ce observ eu este un război intra-opoziţie, în care unul spune: „Tu nu faci opoziţie!”, altul spune: „Ba tu nu faci!”. Ei între ei acolo socotesc cine face opoziţie şi uită că, de fapt, nu mai face nici unul opoziţie. Fac opoziţie unii altora. Cred că trebuie făcută o resetare, pragmatică şi realistă." (link - prima parte)Predoiu, în plină opoziţie, la Gala Premiilor MLNR, lângă Hadăr-sindicat-la-TV, Borza-Hidroelectrica şi DJ Vulpescu-Oltchim (în dreapta cadrului - n-a mai intrat - ar fi apărut şi Ecaterina Andronescu).


Au mai fost prezenţi şi Ponta, Geoană, Oprescu, Negoiţă (sector 3), Mănescu (sector 6), Dăianu, şi Gruia Stoica, sponsor al Galei şi "câştigator al licitaţiei" de la CFR Marfă (mai multe imagini - aici).

Negoiţă şi-a mai găsit timp să-i facă o măgărie lui Sobi Cseh, internat cu o boală foarte gravă.
  • Război întru cuvânt: MASONERIA MONDIALĂ E LA BUCUREŞTI. Gala premiilor masonice, demonstraţie de forţă organizată de sinistrul “mare orator” REMUS BORZA et co. împreună cu Academia Română, transmisă live la TVR 2 ! MASONERIA STĂPÂNEŞTE ROMÂNIA…
  • Rost Online: Masonii ies la rampă, în vreme ce sfinţii închisorilor sînt condamnaţi din nou
  • Preşedintele Academiei Române: "Academia Română s-a asociat acestui eveniment care, păstrând proporţiile, dorim să fie similar cu Premiile Nobel acordate de Academia Suedeză. Recunoaşterea şi premierea excelenţei este fundamentală, mai ales de când România a intrat în Uniunea Europeană. Miza acum este să fim competitivi la nivelul marilor universităţi europene."

10 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Mi-aduc aminte de DJ Vulpescu in dialog cu DD si mi-e suficient ca sa inteleg nivelul lor intelectual si de cultura...

Riddick spunea...

"Iluştri", i-lustrabili (deocamdată...).

Crystal Clear spunea...

Corect..

Anonim spunea...

Masoneria conduce ROMANIA. Pentru nestiutori IUDEO-FRANCMASONI sarbatoresc (demonstreaza) prin asta trecerea in nefiinta a arhimandritul IUSTIN PARVU. Lupta de acum incepe. Mai vorbin. Retineti comentariul meu si v-om vedea. DOAMNE AJUTA.

Riddick spunea...

Gala era planificată să coincidă cu solstiţiul de vară (22 iunie), moartea părintelui în aceeaşi perioadă a fost întâmplătoare.

Şi în ceilalţi doi ani tot atunci a avut loc.

Riddick spunea...

De fapt, pe 21:

In fiecare an, pe 21 iunie M.L.N.R. va decerna in cadrul unei festivitati organizate la Ateneul Roman, 7 premii a cate 10.000 euro fiecare, pentru domeniile de referinta anuntate la prima sa editie.
Premiile se acorda tuturor cetatenilor romani rezidenti sau nerezidenti pe teritoriul Romaniei, indiferent de sex, religie sau varsta, masoni sau profani, care in cursul anului anterior decernarii premiilor, au realizat o lucrare, o descoperire, inventie sau inovatie, au emis o teorie, teorema, ecuatie, au pus la punct o tehnica, metoda, procedeu cu impact macro-social intr-unul dintre cele 7 domenii premiate sau prin exercitarea profesiei ori a demnitatii publice au adus importante servicii ori beneficii tarii.

http://www.realitatea.net/personalitati-ale-romaniei-premiate-la-gala-marii-loji-2012_955334.html

Crystal Clear spunea...

Nu biserica trebuie sa lupte cu astia ci noi, trebuie sa luptam ca sa ne aparam libertatea credintei

Crystal Clear spunea...

O fi adevarata chestia asta ? http://www.timesnewroman.ro/life-death/9633-patriarhul-daniel-pe-timpul-verii-bisericile-cu-aer-conditionat-vor-percepe-15-lei-taxa-de-intrare

Riddick spunea...

Nu, ăla e site-parodie. La ţară, cu 15 lei trăieşti (mănânci) o zi-două, completezi cu ce ai în curte.

Crystal Clear spunea...

Sigur.Nu mai intra nimeni in biserica..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Victor Ponta, 2012: "Mai multă autonomie, mai multă libertate, mai multă iniţiativă pentru Transilvania este în favoarea Transilvaniei şi a României. Oamenii au un spirit mai european aici şi nu trebuie să existe o rivalitate prost înţeleasă între Transilvania şi alte regiuni ale ţării. Sunt un adept convins al ideii de descentralizare şi de dezvoltare regională a Transilvaniei. Trebuie să facem acest lucru şi din punct de vedere politic. Sunt lucruri care definesc Transilvania şi care nu trebuie stricate de Guvernul central. Nu înţeleg de ce banii din taxele din Transilvania să vină în Bucureşti. Cred că dezvoltarea judeţelor din Transilvania se face mult mai bine de aici, decat de la Bucureşti".

Victor Ponta, 2013: "În niciun caz nu trăiesc vreo spaimă că ia cineva vreo bucată din România și o duce la Bruxelles, nu am asemenea spaime, dimpotrivă, eu unul nu doar că sunt pro-european dar cred că Europa are ca șansă să supraviețuiască integrându-se mai mult și fiind mai unită decât este acum. Nu știu, poate găsim o soluție - există și în Constituția actuală - ca atunci când e vorba de tratatele europene, cu două treimi, să nu mai treci prin toată procedura cu referendum, ci cu două treimi din Parlament să poți să faci modificări sau să adopți legi cu caracter constituțional. Cred cã aceastã variantă va acoperi orice modificare din următoarea perioadă la nivel european. Sunt unul dintre cei care cred în acel proiect - și sper să se realizeze pe parcursul vieții mele politice - al Statelor Unite ale Europei."

Victor Ponta, 2013 (interviu Deutsche Welle):
DW: Nu demult s-a desfăşurat în mediul public românesc o mică dispută pe tema ”Statelor Unite ale Europei”. USL a fost destul de reticent faţă de această formulă adoptată de preşedintele Traian Băsescu.
Victor Ponta: Eu nu.
Eu sunt total convins că, - sigur proiectul ideatic de State Unite ale Europei probabil că va mai necesita ceva timp, - dar eu sunt convins că acesta este proiectul pe care trebuie să-l susţină orice om politic cu viziune.
DW: Indiferent de costuri, indiferent de cedările de suveranitate?
Victor Ponta: Indiferent de cedările de suveranitate sau costuri. În cei 50-60 de ani de construcţie europeană, toate costurile sau cedările de suveranitate s-au dovedit mai mici decât beneficiile.

Postări populare (nu P.P.E. !):