Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

23 iunie 2013

Predoiu "face opoziţie cum ar trebui"Cătălin Predoiu (interviu Evenimentul zilei, partea a doua): "Nu mi se pare că cineva face opoziţie cum ar trebui. Ce observ eu este un război intra-opoziţie, în care unul spune: „Tu nu faci opoziţie!”, altul spune: „Ba tu nu faci!”. Ei între ei acolo socotesc cine face opoziţie şi uită că, de fapt, nu mai face nici unul opoziţie. Fac opoziţie unii altora. Cred că trebuie făcută o resetare, pragmatică şi realistă." (link - prima parte)Predoiu, în plină opoziţie, la Gala Premiilor MLNR, lângă Hadăr-sindicat-la-TV, Borza-Hidroelectrica şi DJ Vulpescu-Oltchim (în dreapta cadrului - n-a mai intrat - ar fi apărut şi Ecaterina Andronescu).


Au mai fost prezenţi şi Ponta, Geoană, Oprescu, Negoiţă (sector 3), Mănescu (sector 6), Dăianu, şi Gruia Stoica, sponsor al Galei şi "câştigator al licitaţiei" de la CFR Marfă (mai multe imagini - aici).

Negoiţă şi-a mai găsit timp să-i facă o măgărie lui Sobi Cseh, internat cu o boală foarte gravă.
  • Război întru cuvânt: MASONERIA MONDIALĂ E LA BUCUREŞTI. Gala premiilor masonice, demonstraţie de forţă organizată de sinistrul “mare orator” REMUS BORZA et co. împreună cu Academia Română, transmisă live la TVR 2 ! MASONERIA STĂPÂNEŞTE ROMÂNIA…
  • Rost Online: Masonii ies la rampă, în vreme ce sfinţii închisorilor sînt condamnaţi din nou
  • Preşedintele Academiei Române: "Academia Română s-a asociat acestui eveniment care, păstrând proporţiile, dorim să fie similar cu Premiile Nobel acordate de Academia Suedeză. Recunoaşterea şi premierea excelenţei este fundamentală, mai ales de când România a intrat în Uniunea Europeană. Miza acum este să fim competitivi la nivelul marilor universităţi europene."

10 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Mi-aduc aminte de DJ Vulpescu in dialog cu DD si mi-e suficient ca sa inteleg nivelul lor intelectual si de cultura...

Riddick spunea...

"Iluştri", i-lustrabili (deocamdată...).

Crystal Clear spunea...

Corect..

Anonim spunea...

Masoneria conduce ROMANIA. Pentru nestiutori IUDEO-FRANCMASONI sarbatoresc (demonstreaza) prin asta trecerea in nefiinta a arhimandritul IUSTIN PARVU. Lupta de acum incepe. Mai vorbin. Retineti comentariul meu si v-om vedea. DOAMNE AJUTA.

Riddick spunea...

Gala era planificată să coincidă cu solstiţiul de vară (22 iunie), moartea părintelui în aceeaşi perioadă a fost întâmplătoare.

Şi în ceilalţi doi ani tot atunci a avut loc.

Riddick spunea...

De fapt, pe 21:

In fiecare an, pe 21 iunie M.L.N.R. va decerna in cadrul unei festivitati organizate la Ateneul Roman, 7 premii a cate 10.000 euro fiecare, pentru domeniile de referinta anuntate la prima sa editie.
Premiile se acorda tuturor cetatenilor romani rezidenti sau nerezidenti pe teritoriul Romaniei, indiferent de sex, religie sau varsta, masoni sau profani, care in cursul anului anterior decernarii premiilor, au realizat o lucrare, o descoperire, inventie sau inovatie, au emis o teorie, teorema, ecuatie, au pus la punct o tehnica, metoda, procedeu cu impact macro-social intr-unul dintre cele 7 domenii premiate sau prin exercitarea profesiei ori a demnitatii publice au adus importante servicii ori beneficii tarii.

http://www.realitatea.net/personalitati-ale-romaniei-premiate-la-gala-marii-loji-2012_955334.html

Crystal Clear spunea...

Nu biserica trebuie sa lupte cu astia ci noi, trebuie sa luptam ca sa ne aparam libertatea credintei

Crystal Clear spunea...

O fi adevarata chestia asta ? http://www.timesnewroman.ro/life-death/9633-patriarhul-daniel-pe-timpul-verii-bisericile-cu-aer-conditionat-vor-percepe-15-lei-taxa-de-intrare

Riddick spunea...

Nu, ăla e site-parodie. La ţară, cu 15 lei trăieşti (mănânci) o zi-două, completezi cu ce ai în curte.

Crystal Clear spunea...

Sigur.Nu mai intra nimeni in biserica..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):