23 februarie 2013

Cine este VIP-ul invitat la congresul PnL


"Grupul meu (liberal, ALDE) este singurul grup în Parlamentul European care este pe deplin angajat în susţinerea campaniei pentru drepturi depline pentru LGBT. Astăzi, 3 din 5 ţări care au legalizat căsătoriile de acelaşi sex sunt în Europa. Acest lucru este încurajator. Dar, ca în multe domenii, politicile publice nu ţin ritmul cu opinia publică".
 


Graham Watson, europarlamentar ALDE, fost lider al ALDE
(Conferinţa ALDE pentru drepturile LGBT, Bruxelles, 17 aprilie 2008)

4 comentarii :

Anonim spunea...

Nimic nu-i intimplator in tara asta. http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/scandalul-de-la-muzeul-taranului-roman-continua-organizatiile-crestine-cer-demiterea-directorului-mtr-nitulescu-condamna-reactiile-homofobe-ale-protestatarilor-ortodocsi-294019.html Pacat ca se doarme in fata tastaturi si ne trezim din cind in cind ca suntem patriHOTI si natio-nalisti doar in campanie electorala. La pomeni si parastase.

Riddick spunea...

Ne trezim, dar încet.

Anonim spunea...

venind la servici mai la pranz dupa ce bau cafeaua la hotelul institutiei, in timp ce urmarea la tv stirile despre tonele de maculatura scrise de fostii sai colegi de facultate ajunsi judecatori, procurorul se gandea, iata ca violenta societatii il facu sa isi aduca aminte de gluma proasta numita capitalism si victimele strazii...

Riddick spunea...

Ăsta-i un mini-eseu. ;-)

La noi este "capitalism dirijat".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: