26 iulie 2012

N-o avea multe doage, dar de zis - a zis-o



Trecem peste partea internă (CCR, ANI, DNA...) și ne oprim la cea externă:
„Uniunea Europeană este moartă, un spanac de expresie germană manipulat de ruşi. Ea s-a îndepărtat definitiv de obiectivele iniţiale, ce-a mai rămas acum din UE nu este decât o adunătură de gangsteri. Noi nu trebuie să fim slugile lor, pentru că avem resurse şi fără noi nu se poate. De unde atâta preocupare? Te pomeneşti că nu mai poate căuta baba Dochia găina de ou, de atâta grijă faţă de Uniunea Europeană”.
Acum, nu trebuie să-l credem pe Dogaru dacă spune că moare el de grija noastră, sau USL-ul, componentă a eurocartelului, pentru care prestează, ori pe cei care-l atacă pentru aceste afirmații.

4 comentarii :

Anonim spunea...

si un ceas stricat arata absolut exact ora de doua ori pe zi. individul se crede noul miron cozma. altfel europa va putrezi si fara grija "colonelului"

Riddick spunea...

Trebuie spart blocajul, tabuul că "nu e voie să critici UE" (care nu înseamnă Europa).

Anonim spunea...

Nu ştiu despre ce tabu vorbeşti. Eu am criticat UE încă dinainte ca România să devină membru UE, dar nu prea m-a băgat nimeni în seamă.
Exemplu: http://ro.altermedia.info/politica/industria-romaneasc-de-procesare-a-crnii-victim-a-integrrii-europene_3314.html
Probabil fiindcă n-am grade.

Riddick spunea...

Nu mă refeream la tine.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: