26 iulie 2012

N-o avea multe doage, dar de zis - a zis-o



Trecem peste partea internă (CCR, ANI, DNA...) și ne oprim la cea externă:
„Uniunea Europeană este moartă, un spanac de expresie germană manipulat de ruşi. Ea s-a îndepărtat definitiv de obiectivele iniţiale, ce-a mai rămas acum din UE nu este decât o adunătură de gangsteri. Noi nu trebuie să fim slugile lor, pentru că avem resurse şi fără noi nu se poate. De unde atâta preocupare? Te pomeneşti că nu mai poate căuta baba Dochia găina de ou, de atâta grijă faţă de Uniunea Europeană”.
Acum, nu trebuie să-l credem pe Dogaru dacă spune că moare el de grija noastră, sau USL-ul, componentă a eurocartelului, pentru care prestează, ori pe cei care-l atacă pentru aceste afirmații.

4 comentarii :

Anonim spunea...

si un ceas stricat arata absolut exact ora de doua ori pe zi. individul se crede noul miron cozma. altfel europa va putrezi si fara grija "colonelului"

Riddick spunea...

Trebuie spart blocajul, tabuul că "nu e voie să critici UE" (care nu înseamnă Europa).

Anonim spunea...

Nu ştiu despre ce tabu vorbeşti. Eu am criticat UE încă dinainte ca România să devină membru UE, dar nu prea m-a băgat nimeni în seamă.
Exemplu: http://ro.altermedia.info/politica/industria-romaneasc-de-procesare-a-crnii-victim-a-integrrii-europene_3314.html
Probabil fiindcă n-am grade.

Riddick spunea...

Nu mă refeream la tine.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: