15 februarie 2012

Trădarea pe faţă, legiferarea jafului, etalarea josniciei cu pretenţii, demenţă europeistă



http://www.strobes-r-us.com/admin/images/closeup_images/animatedbar.gif


CUM SĂ FII DE ACORD CU UN TRATAT CARE PREVEDE POSIBILA AMENDARE A ROMÂNIEI CU 0,1% DIN PIB DACĂ NU RESPECTĂ NU ŞTIU CE AIUREALĂ SCRISĂ ACOLO ?! CUM SĂ FII DE ACORD, ÎN GENERAL, CA ROMÂNIA SĂ PLĂTEASCĂ AMENZI RAPORTATE LA PROCENTE DIN PIB ?

PESTE CÂŢIVA ANI, CÂND, MAI MULT CA SIGUR, NE VOM AFLA ÎN ACEASTĂ SITUAŢIE, PE UNDE VOR SCOATE CĂMAŞA GUVERNANŢII SAU OPOZANŢII DE ATUNCI, ŞTIIND CĂ AU SUSŢINUT ACUM SABOTAREA ROMÂNIEI ?

ALTERNATIVA LA ACTIVAREA "CLAUZEI 0,1%" ESTE ORI UN MIRACOL ECONOMIC, ORI STRÂNGEREA CURELEI ÎN CONTINUARE ŞI CONDAMNAREA LA SUBDEZVOLTARE PRIN ÎNGHEŢAREA INVESTIŢIILOR ŞI A CHELTUIELILOR PUBLICE ŞI SOCIALE.

NU VĂ LĂSAŢI AMĂGIŢI NICI DE ŞERPII DE LA USL, CARE PROFITĂ ACUM CĂ ESTE AN ELECTORAL ŞI DECLARĂ VERZI ŞI USCATE PRIVIND ATITUDINEA COALIŢIEI FAŢĂ DE TRATAT, DAR ASTA DUPĂ CE DECLARASERĂ CĂ SUSŢIN RATIFICAREA ACESTUIA !










Václav Klaus despre opoziția sa la tratatul european de uniune fiscală 

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Este ANTICONSTITUTIONAL !

Riddick spunea...

Pe timpul lui Ceaușescu, erai pasibil de pedeapsa cu moartea dacă sabotajul depășea niște sute de mii de lei (500.000, parcă). Dacă am împărți 0,1% din PIB la efectivele turmei de semnatari, negociatori și lătrăi aferenți, s-ar cam încadra. La dracu', un glonț costă până la doi dolari.

gogu spunea...

Dar REPEDE, ca astia i-au depasit pe stahanovisti !

Riddick spunea...

"I'm ready for Freddy !" ;-)

Crystal Clear spunea...

Toti nemernicii asta semneaza asa ceva in speranta ca va continua jaful din ultimii 22 de ani si ca isi vor primi si ei partea....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: