15 februarie 2012

Trădarea pe faţă, legiferarea jafului, etalarea josniciei cu pretenţii, demenţă europeistă



http://www.strobes-r-us.com/admin/images/closeup_images/animatedbar.gif


CUM SĂ FII DE ACORD CU UN TRATAT CARE PREVEDE POSIBILA AMENDARE A ROMÂNIEI CU 0,1% DIN PIB DACĂ NU RESPECTĂ NU ŞTIU CE AIUREALĂ SCRISĂ ACOLO ?! CUM SĂ FII DE ACORD, ÎN GENERAL, CA ROMÂNIA SĂ PLĂTEASCĂ AMENZI RAPORTATE LA PROCENTE DIN PIB ?

PESTE CÂŢIVA ANI, CÂND, MAI MULT CA SIGUR, NE VOM AFLA ÎN ACEASTĂ SITUAŢIE, PE UNDE VOR SCOATE CĂMAŞA GUVERNANŢII SAU OPOZANŢII DE ATUNCI, ŞTIIND CĂ AU SUSŢINUT ACUM SABOTAREA ROMÂNIEI ?

ALTERNATIVA LA ACTIVAREA "CLAUZEI 0,1%" ESTE ORI UN MIRACOL ECONOMIC, ORI STRÂNGEREA CURELEI ÎN CONTINUARE ŞI CONDAMNAREA LA SUBDEZVOLTARE PRIN ÎNGHEŢAREA INVESTIŢIILOR ŞI A CHELTUIELILOR PUBLICE ŞI SOCIALE.

NU VĂ LĂSAŢI AMĂGIŢI NICI DE ŞERPII DE LA USL, CARE PROFITĂ ACUM CĂ ESTE AN ELECTORAL ŞI DECLARĂ VERZI ŞI USCATE PRIVIND ATITUDINEA COALIŢIEI FAŢĂ DE TRATAT, DAR ASTA DUPĂ CE DECLARASERĂ CĂ SUSŢIN RATIFICAREA ACESTUIA !










Václav Klaus despre opoziția sa la tratatul european de uniune fiscală 

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Este ANTICONSTITUTIONAL !

Riddick spunea...

Pe timpul lui Ceaușescu, erai pasibil de pedeapsa cu moartea dacă sabotajul depășea niște sute de mii de lei (500.000, parcă). Dacă am împărți 0,1% din PIB la efectivele turmei de semnatari, negociatori și lătrăi aferenți, s-ar cam încadra. La dracu', un glonț costă până la doi dolari.

gogu spunea...

Dar REPEDE, ca astia i-au depasit pe stahanovisti !

Riddick spunea...

"I'm ready for Freddy !" ;-)

Crystal Clear spunea...

Toti nemernicii asta semneaza asa ceva in speranta ca va continua jaful din ultimii 22 de ani si ca isi vor primi si ei partea....


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: